До кінця наступного року у Києві планують виконати основні роботи для завершення реконструкції розв’язки на Шулявському шляхопроводі, – КМДА

До кінця наступного року у Києві планують виконати основні роботи для завершення реконструкції розв’язки на Шулявському шляхопроводі, - КМДА

Київ планує до кінця 2024 року реалізувати основний комплекс робіт, спрямований на завершення реконструкції розв’язки на Шулявському шляхопроводі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно повідомлення КМДА, до кінця травня будуть завершені тендерні процедури щодо облаштування підземного переходу через Берестейський проспект.

Як наголосили у пресслужбі, повністю відремонтувати цей підземний перехід планується до кінця 2023 року.

“Наразі основним питанням реконструкції транспортної розв’язки на перетині Берестейського проспекту з вулицею Вадима Гетьмана залишалось облаштування з’їздів на Берестейський проспект. Для цього необхідно було знести цех №5 колишнього заводу “Більшовик”, – прокоментували у КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як пояснили у пресслужбі, після викупу та оформлення права власності громадою Києва на споруду цеху №5 із серпня цього року заплановано розпочати його демонтаж.

“Нині проводиться експертиза кошторисної вартості об’єкта та готується оголошення тендерної процедури на демонтаж цеху №5, після чого розпочнуться роботи з облаштування з’їздів”, – додали у пресслужбі.

У КМДА також повідомили, що до кінця 2024 року планується завершити основний комплекс робіт реконструкції транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі та забезпечити її повноцінне функціонування.

Нагадаємо, КП “Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва” підписала додаткову угоду з ТОВ “Північно-Український будівельний альянс”, згідно з якою ця компанія мала реконструювати Шулявський шляхопровід (міст) до 31 грудня 2021 року.

Проте пізніше столична влада перезатвердила проект реконструкції Шулявського шляхопроводу (на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана).  В оновленому проекті загальна вартість реконструкції зросла з 1,05 млрд гривень майже до 2 млрд гривень.

Як пояснили у КМДА, вартість реконструкції Шулявського мостового переходу включає також реконструкцію прилеглих вулиць і вулиць, якими здійснюється об’їзд, а також комплексний благоустрій території.

Читайте: В КГГА заявили, что стоимость реконструкции Шулявского путепровода “взлетела” из-за планов реконструировать еще и прилегающие улицы

Фото: Вікіпедія

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4