До України повернули 62 полеглих героїв, – Мінреінтеграції

До України повернули 62 полеглих героїв, - Мінреінтеграції

Сьогодні, 11 жовтня, Україна повернула тіла героїв. Зокрема, додому повернули тіла героїв, загиблих у Оленівці.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як розповідають у міністерстві, переговори були надтяжкими, але завдяки кропіткій роботі всієї команди Уповноваженого зі зниклих безвісти вдалося повернути наших воїнів, зокрема, бійців із багатостраждальної Оленівки.


“Ми повернули тих, хто перебував у самому пеклі та захищав Україну. Світла пам’ять героям!” – наголосив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.


У міністерстві нагадали, що в областях працюють регіональні центри Уповноваженого зі зниклих безвісти, з якими можна зв’язатися за номером гарячої лінії: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за телефоном: (095) 896-04-21. Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, 20 вересня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (Мінреінтеграції) повідомила про черговий обмін тілами. Двадцять п’ять тіл загиблих воїнів були передані Україні для поховання.


Читайте: Тіла 25 загиблих захисників передані Україні

Фото: lb.ua

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4