ДУС заплатить мільйон гривень за бенкети за участю Зеленського

ДУС заплатить мільйон гривень за бенкети за участю Зеленського

Державне управління справами (ДУС) оголосило тендер на організацію обслуговування та забезпечення заходів і офіційних прийомів за участю президента України продуктами харчування. За президентські бенкети до кінця року буде заплачено кругленьку суму – 1 мільйон гривень.


Про це KВ стало відомо з оголошення в системі електронних торгів Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


Відділ державних закупівель ДУС за переговорною процедурою визначив, що послуги вартістю 1 млн гривень надасть Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів “Гарант-сервіс”.


В оголошенні зазначається про “Відсутність конкуренції з технічних причин”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


“Застосування переговорної процедури закупівлі здійснюється з наступних причин.

Особливістю проведення організації обслуговування та забезпечення заходів і офіційних прийомів за участю Президента України продуктами харчування є необхідність дотримання виконавцем зазначених послуг вимог Положення про Державний Протокол та Церемоніал (…), а також обов’язкових до виконання вимог зі здійснення державної охорони щодо органів державної влади України, забезпечення безпеки посадових осіб, які охороняються державою, і реалізації заходів санітарно-епідеміологічного характеру, які б унеможливлювали заподіяння шкоди життю та здоров’ю людей, які беруть участь у таких заходах та офіційних прийомах”, – пояснюється в оголошенні.


Також сказано, що “У штатному розписі виконавця повинні бути працівники відповідної кваліфікації, які мають знання та досвід з надання необхідних послуг, допуски Управління державної охорони України до роботи на об’єктах, щодо яких здійснюється державна охорона”, і як виглядає, цим вимогам відповідає лише одне підприємство в Україні: “… вимогам повною мірою відповідає Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів “Гарант-сервіс” (…), яке перебуває в управлінні Державного управління справами і спеціально утворене для забезпечення організації харчування і торговельного обслуговування працівників Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Державного управління справами, Ради національної безпеки і оборони України та інших державних органів”.


Як інформувала KВ, для проведення заходів та офіційних прийомів за участю президента Зеленського ДУС цього літа купило низку ювелірних виробів. У липневому замовленні – сережки від відомої української дизайнерки ювелірних виробів Валерії Гуземи та брошка-півник. 


Читайте: Для офіційних заходів із Зеленським ДУС закупило ювелірні прикраси


Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4