Гендиректор KAN Гліб Мурованський серед кращих топменеджерів України за версією “Фокус”

Гендиректор KAN Гліб Мурованський серед кращих топменеджерів України за версією "Фокус"

Видання “Фокус” відібрало 33 кращих українських керівників воєнного часу у новому рейтингу топменеджерів 2024 року. У категорії “Нерухомість” з-поміж найкращих менеджерів України й ім’я генерального директора KAN Development Гліба Мурованського, який має понад 10 років експертного досвіду у цій сфері. Він розповів про успіхи компанії у воєнні часи, коли KAN продовжувала виконувати свої зобов’язання перед інвесторами та здавати нові об’єкти.

Про це КВ дізналася із повідомлення видання “Фокус”. 

“З фінансового погляду ми почуваємося впевнено. Це тому, що в нас немає й ніколи не було перехресного фінансування. У нас кожен проєкт має окремий облік, окреме фінансування. Тобто ми, починаючи нову чергу чи об’єкт, точно знаємо, що вистачить коштів на добудову”, –  зауважив генеральний директор KAN Development Гліб Мурованський.

За його словами, компанія повернулася до будівництва проєктів, в яких були підписані контракти купівлі-продажу квартир, вже у травні 2022 року, продовживши виконувати зобов’язання перед інвесторами.

“Ми намагалися надати їм абсолютно адекватну інформацію та впевненість, що житло буде завершене. Звісно, у нас були зміни в термінах. Це пов’язано з тим, що протягом березня-травня у місті бракувало будівельників. Коли стало зрозуміло, що людей можна повернути та зібрати команди на майданчиках — ми відразу ухвалили таке рішення й відновили будівництво”, – розповів Мурованський.

Варто зауважити, що у довоєнному 2021 році одразу три проєкти KAN Development – Respublika, “Файна Таун” та UNIT.Home включили до рейтингу найпопулярніших житлових комплексів. І вже в умовах воєнного стану КАN успішно здала понад 100 тисяч кв. метрів житлової та комерційної нерухомості в цих проєктах.

Нагадаємо, на Ukrainian Building Congress 2024, у рамках будівельної премії “Творець року”, проєкт Respublika Public Space здобув третє місце в категорії “Архітектура комерційних об’єктів, реалізована”. Public Central є суспільним простором, що сприяє добросусідству та взаємодії мешканців. ЖК “Республіка” пропонує численні переваги для мешканців, включаючи біоставок, сучасний дитячий майданчик, кафе, ресторани та унікальну зелену покрівлю. 

Читайте: Мешканці ЖК “Файна Таун” зібрали понад 1,2 млн гривень для армії

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4