Голові Броварської РДА Майбоженку, який скоїв ДТП з постраждалими, повідомлено про підозру

Правоохоронці у суботу, 27 квітня, повідомили про підозру голові Броварської РДА Майбоженку, який 26 квітня скоїв  ДТП з чотирма постраждалими. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. 

Про це, як передає КВ йдеться в повідомленні Київської обласної прокуратури та інформації ГУ Нацполіції у Київській області.

“За процесуального керівництва Київської обласної  прокуратури посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України)”, – йдеться в дописі прокуратури.

Крім того, до Шевченківського районного суду Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. 

Як зауважили в поліції Київщини, посадовець знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Найближчим часом суд має обрати підозрюваному запобіжний захід
Найближчим часом суд має обрати підозрюваному запобіжний захід

Нагадаємо, 26 квітня 2024 року в Броварах посадовець райдержадміністрації Володимир Майбоженко, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. Внаслідок аварії, постраждало четверо людей, серед них – дворічна дівчинка. Перевірка на приладі Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Начальник КОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської РДА  буде звільнено. Станом на 27 квітня четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування. Двоє чоловіків перебувають у тяжкому стані, дівчинка 2,5 років і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості.

Читайте: Голова Броварської РДА Володимир Майбоженко збив автівкою людей в Броварах (фото, відео)

Фото: поліція Київської області

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4