Гостомельські депутати другий тиждень працюють помічниками Святого Миколая, – “За Майбутнє”

Гостомельські депутати другий тиждень працюють помічниками Святого Миколая, - “За Майбутнє”

Вже другий тиждень у Гостомельській громаді тривають святкування різдвяно-новорічних свят, організовані депутатами та активістами партії “За Майбутнє”.


Про це KV дізналася з повідомлення прес-служби Київської обласної організації партії “За Майбутнє” у Facebook.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Чарівний і щедрий Дід Мороз зі своїми помічниками створили святковий настрій. Численні конкурси, забави, пісні і танці, щедрі подарунки, щасливе дитяче щебетання і тепла атмосфера казки, попри грудневу холоднечу, відкрили завісу феєрії зимових святковостей”, – йдеться у повідомленні.


Також у прес-службі додали, що ці справжні феєричні різдвяно-новорічні спектаклі для дітей та дорослих організували депутати партії “За Майбутнє” Тарас Мовчун та Ольга Матусяк за підтримки своїх партійців.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


За словами представників прес-служби, святом у громаді можуть насолодитися маленькі мешканці не лише Гостомеля, а й інших, навіть найменших, населених пунктів громади.


“А далі свято попрямує і до Озер, і до Кімерки, і до Баланівки, і до Лугової, з турботою про жителів Гостомельської громади”, – повідомили у прес-службі.


У селі Озера, як стверджує депутат Гостомельської селищної ради від партії “За Майбутнє” Роман Гамарник, для малечі влаштували космічну казку.


“Дружньою командою “За Майбутнє” та з Новорічними вітаннями ми завітали в село Озера, де подарували Космічну казку нашому майбутньому – нашим дітям! Щаслива малеча, разом з Космічними агентами, запалили справжні новорічні вогники, літали на Космічному Кораблі, приміряли рукавички Космонавта, розігріли Метеорити і з допомогою чарівних паличок знайшли Торбинку Дідуся Мороза з солодкими та довгоочікуваними подарунками”, – розповів депутат Гамарник.


“На цьому святкові заходи для дітей не завершуються і місцеву малечу протягом найближчого часу чекає ще багато цікавого”, – запевнили у партії “За Майбутнє”.


Читайте також: Депутат КОР Сабадаш відмітив роботу Васильківського профліцею, – “За Майбутнє”


Фото: соцмережі

КиевVласть

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4