“Херсон – це Україна!”: Укрпошта 9 грудня вводить в обіг нові поштові марки

“Херсон - це Україна!”: Укрпошта 9 грудня вводить в обіг нові поштові марки

“Укрпошта” анонсувала вихід нових поштових марок “Херсон – це Україна!” Випуск присвятили звільненню обласного центру від російських окупантів, на марці зображений символ міста – херсонський кавун. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби “Укрпошти”.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У день виходу марки, 9 грудня, у київському головпоштамті відбудеться автограф-сесія автора випуску — українського художника Андрія Сагача, яка розпочнеться о 10 годині”, – йдеться в повідомленні.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Водночас жителі Києва та Херсона зможуть погасити придбані марки штемпелем “Перший день” у своїх поштамтах протягом дня.


Зазначається, що тираж становить 150 000 маркових аркушів (або ж 900 тис. поштових марок).

Номінал кожної марки – U, що дорівнює вартості 12 гривень (72 грн за аркуш). До марки випущено конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та дві художні картки.

Цього ж дня стартує продаж поштового випуску у всіх відділеннях Укрпошти по всій країні, а також на маркетплейсах eBay та Amazon.

Нагадаємо, до Дня Захисників і Захисниць Укрпошта ввела в обіг нові поштові марки, об’єднані темою різних видів українських військ. Шестеро марок, створених художником Антоном Хрупіним, об’єднані марковим аркушем і тематичним конвертом. Перше спеціальне погашення відбулося у столиці.


Читайте: Українці визнали найкращим ескізом до новорічної поштової марки ілюстрацію одинадцятикласниці “Роз’єднані війною”


Фото: “Укрпошта”

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4