“Інтергал-Буд” оголосила про знижки на квартири у 10 ЖК до 18%

“Інтергал-Буд" оголосила про знижки на квартири у 10 ЖК до 18%

Компанія “Інтергал-Буд” оголосила про знижки на квартири у 10 житлових комплексах для покупців за умови повної оплати. Знижки варіюються від 8% до 18%, залежно від ЖК. Додатково надається 2% знижка для військовослужбовців та медичних працівників. Усі проєкти компанії передбачають резервну систему електрогенерації для забезпечення безперебійної роботи будинкових систем. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

“Компанія “Інтергал-Буд” створила привабливі умови для тих, хто мріє врешті придбати власну оселю, та пропонує знижки на квартири у своїх житлових комплексах”, – йдеться у дописі.

У компанії зауважили, що при умові повної оплати можна розраховувати на дисконт в 10 ЖК компанії. А саме: «Сирець сади» – 18%, «Озерний гай Гатне» – 16% на дворівневі помешкання,  «Теремки» – 14%. А ще – на 13% – у «Голосіївський» та «Лук’янівський каскад», у трьох ЖК на 12% – Sky Avenue, «Причал 8» та City Hub. У «Нивки-Парк» дисконт складатиме 10%, а у «Озерний гай Гатне» – 8%.

“Також нагадуємо, що діє додаткова знижка 2% на купівлю квартир, комор чи паркомісць для військовослужбовців та медичних працівників. У всі поточні проєкти компанії внесені корективи, в будинках буде забезпечена резервна система електрогенерації, що дозволить заживити усі інженерні системи, роботу ліфтів, освітлення МЗК та роботу систем контролю доступу”, – додали у пресслужбі компанії. 

Більш детальну інформацію можна одержати у відділі продажів житлових комплексів або у центральному відділі продажів компанії за адресою: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, або за телефоном: +380 (44) 334-64-59. 

Нагадаємо,  будівельна Компанія “Інтергал-Буд”  спільно з “Банком Кредит Дніпро” впровадила програму іпотечного кредитування з процентною ставкою 6,99% на три роки та першим внеском від 20%. Максимальна сума позики становить 10 млн грн, а термін виплат – до 30 років. Програма дозволяє придбати будь-яку квартиру в будинку, який отримав сертифікат готовності, без обмежень за вартістю квадратного метра або загальною площею житла. 

Читайте: “Інтергал-Буд” та “Банк Кредит Дніпро” запустили програму іпотечного кредитування з пільговою ставкою 6,99%

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4