“Інтергал-Буд” прозвітував про хід будівництва на своїх об’єктах у вересні

“Інтергал-Буд” прозвітував про хід будівництва на своїх об’єктах у вересні

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” оприлюднила динаміку будівництва на своїх проєктах у Києві та у пристоличному регіоні у вересні місяці. Наразі активна робота триває над проєктами як бізнес, так і комфорт-класу.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

Так, у ЖК “Сирецькі сади”, що за адресою вул. Івана Виговського, 10Д, тривають активні роботи. У будинку №9 повністю завершили влаштування пальового поля, фундаментної плити, монолітного каркаса підвалу та цоколю. На 82% виконали влаштування монолітного каркаса. Влаштування стін і перегородок із цегли зробили на 60%. Інженерію виконали на 2%, а монтаж віконних конструкцій — на 19%. Оздоблення (без ремонту квартир) – на 1%. У будинку №10 працюють над улаштуванням монолітного каркаса (82%), стін та перегородок з цегли (22%).

Будівництво дитячого садку в житловому комплексі перебуває на завершальних етапах. Так, компанія вже працює над влаштуванням благоустрою — 99%.

Активна робота триває і в житловому комплексі “Нивки-Парк”, що розташований на Берестейському проспекті, 67. У будинку №9 гідроізоляція цокольної підземної частини завершена на 91%, а зворотна засипка — на 60%. Будівельники повністю влаштували монолітний каркас, перегородки із цегли, зовнішні та внутрішні стіни. Улаштування вхідних груп виконали на 75%, влаштування покрівлі — на 80%. Монтаж металопластикових вікон та дверей завершений на 93%, улаштування фасадів — на 90%. Сантехнічні роботи у квартирах, МЗК та підвалі зробили на 92%, монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням — на 82%. Електромонтажні роботи виконали на 94%, а вентиляцію і димовидалення — на 16%. Система протипожежного захисту завершена на 69%. Стяжка МЗК та квартир зроблена повністю. Двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш виконали на 95%, монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів — на 90%. Чистове оздоблення МЗК — 96%. Тинькування стін МЗК та квартир на завершальному етапі — 99%.

У будинку №11 від “Нивки-Парк” завершені повністю роботи щодо влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини, зворотної засипки, влаштування фасадів, монтажу металопластикових вікон та дверей. Також виконали монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням та завершили систему протипожежного захисту. Монтаж електрощитової та чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів перебувають на завершальних етапах — 99% та 97% відповідно. Влаштування благоустрою та озеленення зробили на 44%.

Триває активна робота й на паркінгу 9-11 будинків. Будівельники повністю влаштували монолітний каркас та гідроізоляцію паркінгу. Зворотна засипка виконана на 62%. Влаштування покрівлі та фасадів — 84% та 61% відповідно. На завершальній стадії перебувають електромонтажні роботи (90%), вентиляція і димовидалення (90%),  система протипожежного захисту (90%) та влаштування покриття підлог паркінгу (90%). Встановлення дверей металевих та воріт виконали на 67%. Влаштування благоустрою та озеленення — на 13%.

У ЖК “Паркові Озера” за вул. Воскресенська, 2а зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Будівництво першої та другої секцій завершили. У секції 3 повністю виконали цегляну кладку стін, монтаж вікон — на 99%, влаштування фасадів — на 97%. Монтаж та пусконаладку ліфтів завершили на 90%, улаштування покрівлі — на 97%. Роботи з інженерії — на 87%. Влаштування благоустрою з чистовим оздобленням вхідних груп — 10%. Двері встановили на 88%. У секції 4 звели стіни та завершили монтаж вікон. Покрівля влаштована на 97%, фасади — на 99%. Інженерія виконана на 95%, монтаж та пусконаладка ліфтів — на 96%. Двері встановлені на 99%. Роботи щодо оздоблення (без ремонту квартир) завершили на 85%. Благоустрій з чистовим оздобленням вхідних груп виконаний на 80%.

У паркінгу від ЖК “Паркові озера” виконали значну частину будівельних робіт. Так, компанія працює над влаштуванням покриття гідроізоляції (94%), проведенням інженерних мереж (96%), встановленням дверей та воріт (95%). Благоустрій території завершили на 40%.

Другий будинок у ЖК “CITY HUB” за вул. Мокра 8-10 теж активно зводиться. Так, влаштування котловану, палевого фундаменту та башеного крану завершили повністю. Також виконали роботи щодо монолітного каркасу підвалу і цоколю. Гідроізоляція цокольної підземної частини виконана на 80%, зворотна засипка — на 60%. Улаштування монолітного каркасу — на 25%, закладні слаботочних систем та електрики — на 12,5%. Зовнішні стіни із цегли облаштували на 1%.

Тривають і роботи в паркінгу житлового комплексу. Влаштування котловану завершили на 95%, а фундамент підпірної стіни (палі) — повністю. Дренаж під плиту паркінгу для другого будинку завершили на 55%. Фундамент готовий на 78,5% (для першого будинку — на 100%). Монолітний каркас паркінгу зведений на 74%. Гідроізоляція паркінгу виконана на 74% (у першому будинку — на 100%). Влаштування стін і перегородок із цегли (внутрішня) зробили на 56 % (у першому будинку — на 100%). Покрівлю завершили на 50% (у першому будинку — на 100%), а фасади — на 50 % (у першому будинку — на 100%). Сантехнічні роботи та чистове оздоблення готові на 50 % (для першого будинку — на 100%). Влаштування підвищувальної насосної станції водопостачання виконали на 49,5% (для першого будинку — на 99%). Благоустрій та озеленення завершили на 47,5%.

У першому будинку ЖК “Голосіївський” за вул. Васильківська, 37 повністю завершили будівництво. У другому будинку тривають активні роботи. Зокрема гідроізоляція цокольної підземної частини завершена на 75%, зворотна засипка — на 50%. Встановлення фасадів виконали на 96%, сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) — на 76%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) готові на 92%. Стяжка й тинькування МЗК та квартир повністю виконані. Двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш встановлені на 95%.

У паркінгу житлового комплексу виконуються електромонтажні роботи (90%). Система протипожежного захисту встановлена на 97%, а вентиляція і димовидалення — на 90%. Покрівля готова на 93%, фасади — на 98%. Благоустрій та озеленення завершили на 15%.

ЖК “Теремки” за вул. Академіка Заболотного, 15 складатиметься з п’яти будинків. Будівництво трьох вже завершили. У будинку 4 завершили зведення стін і перегородок. Монтаж металопластикових конструкцій виконали на 84%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації зроблена на 70%, система внутрішнього опалення — на 49%, а система внутрішнього електропостачання — на 46%. Протипожежні системи влаштовані на 45%, а системи димовидалення та вентиляції — на 17%. Тинькування стін готове на 93%, улаштування стяжки — на 77%. Фасади встановили на 70%.

Активне будівництво триває і в будинку 5. Стіни та перегородки завершили на 95%, а монтаж металопластикових конструкцій — на 82%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації готова на 32%, тинькування стін — на 46%, система внутрішнього електропостачання — на 24%. Протипожежна система встановлена на 45%. Стяжка виконана на 30%, а покрівля — на 60%. Входи в будинок готові на 35%.

У дитячому садочку від ЖК “Теремки” тривають будівельні роботи. Так, вертикальна гідроізоляція стін підвалу та зворотна засипка пазух котловану завершена 85%.

У паркінгу виконали вертикальну гідроізоляцію в частинах 3 та 4 на 75%. Зворотна засипка пазух паркінгу в частинах 3 та 4 — теж на 75%. У частині 5 виконали роботи щодо монолітних конструкцій та вертикальної гідроізоляції. У частині 6 завершили влаштування вертикальної гідроізоляції на 100%.

А в ЖК “Sky Avenue” за вул. Святослава Хороброго, 3 зводяться 6 житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У будинку №2 гідроізоляція цокольної підземної частини виконана на 93%, монолітний каркас — на 99%. Закладні слаботочних систем та електрики готові на 42%. Влаштування стін із керамоблоку (зовнішня частина) виконали на 86%. Влаштування стін із керамоблоку (внутрішня частина) — на 82%. Монтаж металопластикових вікон та дверей готовий на 58%. Штукатурення стін місць загального користування та квартир зробили на 40%, а монтаж дрібних металевих конструкцій — на 84%.

Також у паркінгу майже виконали гідроізоляцію — на 99%. Вентиляція і димовидалення готові на 68%. Система протипожежного захисту встановлена на 48%.

До ЖК бізнес-класу “Лук’янівський каскад” за адресою Половецька, 4 увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. У секції 1 завершили монолітний каркас. Улаштування стін і перегородок, кладки виконали на 97%, вентканалів та сходів — на 99%. Монтаж металопластикових конструкцій майже завершили — на 95%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації готова на 75%, а система внутрішнього опалення — на 34%. Штукатурка стін виконана на 13%. Улаштування цегляної кладки на покрівлі готове на 95%, а сама покрівля — на 35%.

У секції 2 повністю готовий монолітний каркас та фундаментальна плита. Влаштування стін і перегородок, кладка готові на 71%. Вентканали та сходи зроблені на 95%, а монтаж металопластикових конструкцій вікон — на 63%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації виконана на 30%, система внутрішнього опалення — на 15%. У секції 3 завершили монолітний каркас у підвалі, на 1-15 поверх та парапет готове на 96%. Улаштування стін і перегородок, кладка виконані на 67%. Вентканали та сходи зроблені на 75 %. Також триває монтаж металопластикових конструкцій (29%). А в паркінгу тривають роботи щодо влаштування котловану — виконані на 19%. Монолітний каркас готовий на 10%.

Будівництво преміум ЖК INTERGAL CITY, зокрема вежі А, лівого крила та трьохповерхового ресторану йде прискореними темпами. Зараз на вежі А завершили 85% робіт зі встановлення міжквартирних перегородок та перегородок у зонах загального користування. Продовжуються роботи з монтажу інженерних мереж. Відбувається підготовка до опоряджувальних робіт. До кінця цього року у компанії планують повністю завершити фасадні роботи. Також розпочалися підготовчі роботи до завершення монолітного каркаса вежі Д. 

У ЖК “Озерний гай Гатне” на Київщині побудують 47 будинків. Уже готові 11 будинків, у процесі будівництва ще 4. Так, у будинку №10 тривають активні роботи. Зокрема влаштування стін і перегородок, кладка готові на 93%. Монтаж металопластикових конструкцій виконали на 97%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації готова на 85%. Гідроізоляцію стін підвалу виконали на 99%, а цегляну кладку на покрівлі — на 100%. Сама покрівля готова на 95%. Влаштування вводів інженерних мереж виконане на 80%.

У будинку №11 стіни, перегородка та кладка готові на 95%. Монтаж металопластикових конструкцій — на 33%. Система димовидалення майже встановлена (99%). Гідроізоляція стін підвалу також зроблена на 99%. Вентканали та цегляна кладка на покрівлі готові повністю 100%. Покрівля виконана на 96%. Влаштування вводів інженерних мереж зроблене на 80%.

А в будинках №12 та №13 завершили гідроізоляцію стін підвалу. Стіни й перегородка, кладка готові на 98%, влаштування вводів інженерних мереж — на 80%. Покрівля в будинку №12 виконана на 68%.

Нагадаємо, сучасні тренди містобудування задають вимоги до новітніх бізнес-центрів. Девелопери приваблюють орендарів завдяки архітектурним та технічним рішенням, рішенням з безпеки, підземними паркінгами, укриттями. Високий попит забезпечують наявні в БЦ установи: дипломатичні місії, іноземні компанії та IT-сектор.

Читайте: Наші бізнес-центри пропонують сучасну якісну архітектуру та технічні рішення, що і приваблює орендарів, – комерційна директорка “Інтергал-Буд” Лаєвська

Фото: “Інтергал-Буд”

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
09:00 В серпні поточного року Коцюбинське назамовляло товарів, послуг та робіт сумарно на 3,87 млн гривень. Більше 60% цих коштів “розійшлося” на підготовку до…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
Banner
QlU7mDx4