Інтергал-Буд прозвітував про хід будівництва своїх проєктів станом на травень

Інтергал-Буд прозвітував про хід будівництва своїх проєктів станом на травень

Девелоперська компанія “Інтергал-Буд” показала динаміку будівництва на своїх будівельних майданчиках. Робота триває над 10 проєктами у Києві та області. 

На правах реклами

Про це КВ стало відомо з публікації прес-служби “Інтергал-Буд”. 

Так, активна робота триває на 9 житловими комплексами у столиці та 1 великим комплексом на Київщині. 

Зокрема, розбудовується житловий комплекс “Сирецькі Сади”, розташований у Києві, на вулиці Івана Виговського, 18Г. У комплексі передбачені власні фруктові сади, розвинена інфраструктура та закрита територія.

У будинку №9 повністю завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, а також монолітного каркасу підвалу і цоколя. Монолітний каркас самого будинку готовий на 66%, тоді як влаштування стін і перегородок із цегли – на 30%. Інженерні роботи розпочалися, проте виконані лише на 1%.

У будинку №10 ситуація схожа: завершені роботи з влаштування пальового поля, фундаментної плити та монолітного каркасу підвалу і цоколя. Монолітний каркас будинку готовий на 35%, а стіни та перегородки з цегли зведені на 3%.

Дитячий навчальний заклад (ДНЗ) у цьому комплексі також перебуває на завершальному етапі будівництва. Монолітний каркас і стіни зведені майже повністю, як і покрівля. Монтаж віконних конструкцій завершено на 92%, а фасадні роботи – на 95%. Інженерні мережі внутрішньо майданчикові готові на 90%, благоустрій території та оздоблення вхідних груп – на 70%.

На території житлового комплексу «Нивки-Парк», розташованого на проспекті Берестейському, 67, також ведуться активні будівельні роботи. Нещодавно будинок №10 отримав поштову адресу – вулиця Олеся Бердника, 1В. У будинку №9 майже завершено влаштування монолітного каркасу, стін і перегородок. Монтаж металопластикових вікон та дверей виконаний на 87%, а фасадні роботи – на 72%. Сантехнічні та електромонтажні роботи перебувають на різних етапах готовності.

Будинок №11 готовий на 99% за більшістю основних параметрів, таких як монтаж вікон і дверей, улаштування фасадів та електромонтажні роботи. Завершуються роботи з системи протипожежного захисту та чистового оздоблення.

Тривають роботи й над комплексом “Паркові Озера”, що розташований на вулиці Воскресенській, 2а, також активно розвивається. Секції №1 і №2 вже добудовані і отримали поштові адреси. У секції №3 майже завершена цегляна кладка стін, монтаж вікон та ліфтів, а фасадні роботи тривають. У секції №4 завершено зведення стін та монтаж вікон, інші роботи наближаються до завершення.

Паркінг комплексу також майже готовий. Завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити та вертикальних елементів. Інженерні мережі виконані на 68%, тривають роботи з влаштування гідроізоляції.

На вулиці Мокра, 8-10, триває будівництво ЖК бізнес класу CITY HUB. Особливістю комплексу є стилобат, який об’єднує 2 будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць.

Перший будинок проєкту вже добудований та введений у експлуатацію, а роботи над другим будинком активно продовжуються.

Наразі у будинку №2 завершено влаштування котловану, пальового фундаменту та башенного крану на 100%. Однак, роботи над улаштуванням монолітного каркасу підвалу і цоколю досягли лише 66%, а гідроізоляція цокольної підземної частини становить 80%. Зворотна засипка поки що на рівні 60%.

У зоні паркінгу також проводяться інтенсивні роботи. Інфраструктура паркінгу майже готова на 95%, зокрема вже завершено влаштування фундаменту підпірної стіни та дренажу під плиту паркінгу. Проте, влаштування монолітного каркасу паркінгу, а також гідроізоляція та влаштування стін і перегородок ще вимагають додаткових зусиль.

У той же час, роботи над ЖК “Голосіївський” на вулиці Васильківській, 37, також тривають. Перший будинок цього проєкту вже завершено, а роботи над другим будинком активно продовжуються.

У будинку №2 завершено влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини на 75%, а зворотна засипка наразі на рівні 50%. Однак, роботи над фасадами завершено на 100%, що є важливим кроком у завершенні будівництва.

У зоні паркінгу роботи також продовжуються. Інсталяція електромереж та вентиляції в паркінгу наразі досягла 45% і 65% відповідно. Проте, влаштування благоустрою та озеленення поки що залишається на рівні 18%.

Обидва ці проекти відображають активну будівельну діяльність у Києві та показують прогрес у будівництві житлових комплексів класу бізнес-класу в різних частинах міста.

На вулиці Академіка Заболотного, 15, у Голосіївському районі, триває будівництво житлового комплексу “Теремки”. Розташований серед лісу та парків, цей комплекс складатиметься з 5 будинків. Завершено будівництво трьох з них.

У будинку №4 вже виконано 95% улаштування стін і перегородок, та 79% монтажу металопластикових конструкцій. Проте, системи внутрішнього водопостачання та каналізації, внутрішнього опалення та електропостачання потребують додаткових робіт. У той же час, будівництво внутрішніх протипожежних систем та системи вентиляції ще в ранній стадії.

У будинку №5 роботи тривають на меншому обсязі: лише 60% улаштування стін і перегородок та 46% монтажу металопластикових конструкцій виконано. Цей будинок також потребує значних робіт у сфері внутрішніх комунікацій та внутрішніх систем.

У дитячому садку, що входить до складу комплексу, вже завершено влаштування котловану та фундаментної плити. Проте, будівництво монолітного каркасу та інші роботи ще тільки розпочалися.

Житловий комплекс “Sky Avenue” на вулиці Святослава Хороброго, 3, являє собою шість будинків по 16 поверхів кожен. Завершено будівництво першого будинку, а роботи над наступними активно ведуться.

У будинку №2 вже виконано значну частину робіт, зокрема гідроізоляцію цокольної підземної частини на 93% та монтаж монолітного каркасу на рівні 80,7%. Проте, деякі роботи, такі як улаштування стін з керамоблоку та монтаж вікон та дверей, потребують додаткового часу та зусиль.

У паркінгу також ведуться роботи, проте вони ще далекі від завершення. Гідроізоляція паркінгу виконана на 62%, а вентиляція та система протипожежного захисту потребують додаткових робіт.

Активне будівництво триває й на майданчику комплексу “Лук’янівський каскад” на вулиці Половецька, 4. Це концептуальний проєкт бізнес-класу з власною інфраструктурою та каскадною поверховістю. 

У секціях 1 і 2 вже виконано значну частину робіт, проте роботи у секції 3 ще лише почалися.

Житловий комплекс “Причал 8” на вулиці Гліба Бабича, 8, складатиметься з двох багатосекційних будинків. Перший будинок вже завершено та заселено, роботи активно ведуться в другому. Однією з особливостей цього комплексу є його розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу.

У секції 8 будинку №2 вже виконано значну кількість робіт: 95% стін та перегородок вже влаштовано, металопластикові конструкції встановлені на 90%. Також у відповідний рівень приведені роботи з покрівлі, фасадів та монтажу ліфтів. Проте, деякі роботи, такі як встановлення металевих вхідних дверей та систем внутрішнього опалення та електропостачання, потребують додаткового часу та уваги.

У секціях 9 і 10 також проводяться активні роботи. Наприклад, у секції 9 вже виконано 100% гідроізоляції та утеплення підвальної частини будівлі. У секції 10, зокрема, виконано 100% монолітного каркасу, але інші роботи, такі як монтаж металопластикових конструкцій та систем внутрішнього водопостачання, ще потребують додаткових зусиль.

У  житловому комплексі “Озерний гай” у Гатному, на вулиці Свободи, 1, вже побудовано 11 будинків, а ще 4 перебувають у процесі будівництва. Особливістю цього комплексу є його заміський формат з власними озерами та пляжами та досить великі масштаби. 

У будинку №10 завершено улаштування монолітного каркасу, гідроізоляцію стін підвалу, цегляну кладку на покрівлі та введення інженерних мереж, але тривають роботи зі стінами і перегородками, монтажем металопластикових конструкцій та покрівлі. Монтаж металопластикових конструкцій завершено на 40%, а влаштування покрівлі – на 25%.

У будинку №11 завершено улаштування монолітного каркасу, гідроізоляції, вентканалів та значну частину інших робіт, проте монтаж металопластикових конструкцій та покрівлі ще триває, стадія готовності – 28% та 40% відповідно.

У будинку №12 роботи з улаштування стін і перегородок, гідроізоляції та введення інженерних мереж просуваються активно, а у будинку №13 майже завершено влаштуванння гідроізоляції стін підвалу. Влаштування вводів інженерних мереж виконано на 75%, влаштування стін, перегородок та кладка – на 12%. 

Як раніше писала КВ, компанія “Інтергал-Буд” повідомила, що АТ “СКАЙ БАНК” видав першу пільгову позику на житло в комплексі “Озерний гай Гатне”. Це перша угода на незавершене будівництво в цьому проєкті, яку фінансував банк. Компанія лише у квітні акредитувала два будинки цього ЖК до вибору позичальниками в рамках пільгової іпотеки “єОселя”. 

Читайте: “Скай Банк” оформив першу позику на первинне житло в ЖК “Озерний гай Гатне”

Фото: Інтергал-Буд

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4