Ірпінь хотів витратити 5 млн гривень на РЕБи та дрони, але купить лише дрони

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради купує квадрокоптери Mavic 3Т і FPV дрони, поставка яких очікується до початку травня. На них виділили близько 3,8 млн гривень. Також планувалося купити 1 млн гривень на РЕБи, але їх покупка відмінилася – тендерні пропозиції не було подано.

Про це КВ дізналася із оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно першого оголошення, до 2 травня виконком Ірпінської міської ради планував купити 24 РЕБ за 1 млн гривень. Але торги відмінили через відсутність пропозицій.

Згідно другого оголошення, ТОВ “УМО УКРАЇНА” є ймовірним постачальником 15 квадрокоптерів Mavic 3Т. З п’яти учасників аукціону, саме ця організація запропонувала найнижчу ціну за свої послуги – 2 млн 814 тис.372 гривні.

Згідно третього оголошення, планується також купівля 31 FPV дронів 10 з тепловізійною камерою, очікувана вартість яких 1 млн гривень.

Спочатку майбутнім продавцем було обрано ТОВ “МІНВІК”, яке погодилося поставити товар за 775 тисяч гривень. Проте ця ж організація сама відмовилася від перемоги в аукціоні “у зв’язку із зміною кон’юнктури ринку – виникли суттєві труднощі із імпортом комплектуючих та обладнання для виготовлення дронів”. Тож тепер ймовірним постачальником є ТОВ “Джіа”, якому можуть заплатити 911 тис.200 гривень.

Поставка квадрокоптерів Mavic 3Т і FPV дронів очікується до 2 травня.

Про те, що Київщина купувала минулого тижня дивіться у відео КВ

Читайте: Ірпінські волонтери передали допомогу захисникам 117 ОМБР

Фото: з відкритих джерел 

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4