Ірпінцям нагадали про мапу укриттів, – мер

Ірпінцям нагадали про мапу укриттів, - мер

Для мешканців Ірпінської громади розробили карту укриттів. Напередодні святкових днів мешканців закликають користуватися нею та уважніше ставитися до тривог.


Про це, як передає KВ, повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“На найвищому державному рівні повідомляють про те, що найближчі дні можуть бути особливо небезпечними. Ворог може спробувати по-своєму “привітати” нас із Днем Незалежності. Я приєднуюся до всіх закликів і прошу бути вкрай обережними 23-25 серпня, не відвідувати місця масових скупчень людей, адекватно реагувати на всі сигнали тривоги та спускатися у підвали чи укриття. Ми розробили карту, де позначили укриття на території Ірпінської громади”, – пише він у своєму зверненні.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він додав, що на карті вказується адреса, приналежність до комунальної чи приватної власності, а також номер телефону відповідальної особи. 


Повідомляється, що жителі громади можуть перевірити чи відкрите найближче укриття. 


“Вони всі повинні бути відчиненими! Таке доручення я вже давно дав балансоутримувачам. Якщо ж раптом укриття закрите, прошу телефонувати у відділ з надзвичайних ситуацій ІМР (097) 605 9224 або на мою Гарячу лінію, яка вже завтра зранку відновлює свою повноцінну роботу – 0800335191”, – зазначив мер Ірпеня.


Нагадаємо, від сьогодні, 22 серпня, з 8:00 до 22:00, в Ірпені Київської області буде перекрито рух транспорту на вулиці Підгірній в районі залізничного мосту.


Читайте також: У Славутичі міська влада запровадила тимчасовий дистанційний режим роботи


Фото: “Ірпінській вісник”

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4