Історичний вибір українського народу – бути вільними, незалежними, суверенними, – Руслан Кравченко

Історичний вибір українського народу – бути вільними, незалежними, суверенними, - Руслан Кравченко

Голова Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко звернувся до жителів Київської області з нагоди Дня Конституції України. Він підкреслив, що сьогодні український народ вшановує історичний вибір – вибір бути вільними, незалежними, суверенними. 

Про це, як передає КВ, повідомив голова КОВА Руслан Кравченко у своєму зверненні.

“28 років Конституції України! Сьогодні відзначаємо свято, яке символізує важливий крок на шляху до демократії, правової держави та європейського розвитку нашої країни”, – заявив Руслан Кравченко.

За його словами, Конституція – це Основний Закон, який визначає права та обов’язки громадян, принципи функціонування влади, гарантує демократію. Документ визначає цінності українців та надає кожному громадянину можливість реалізувати свої права та свободи. 

“Сьогодні ми вшановуємо історичний вибір українського народу – вибір бути вільними, незалежними, суверенними. Все це сьогодні ми відстоюємо на полі бою. Відстоюємо своє право бути повноправним членом європейської родини та самостійно визначати майбутнє. Мати свою Конституцію!”, – підкреслив голова КОВА.

Він додав, що цей день нагадує про важливість єдності та солідарності. Бо саме це – запорука того, що Конституція була і залишиться невід’ємною складовою нашого життя, а її принципи та цінності завжди будуть нашими орієнтирами у побудові справедливого та процвітаючого суспільства.

Читайте: Перше слово першої статті нашої Конституції – «Україна»: Зеленський у День Основного закону

Фото: Руслан Кравченко 

КиївВлада

Владислава Олійник

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4