KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у квітні

KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у квітні

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу UNIT.Home. У кварталі А07 вже понад 590 власників отримали ключі від своїх квартир і розпочали ремонтні роботи. Успішно експлуатується будівля А05 – 190 квартир вже прийняті інвесторами за технічним станом. Вежа Central Tower подана на інспекцію ДІАМ.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“У кварталі  А07 триває процес отримання ключів, на цей момент передано понад 590 обʼєктів і вже мешканці роблять ремонт”, – йдеться у дописі. 

Крім того, будівля А05 експлуатується в штатному режимі і триває процес прийняття інвесторами квартир за технічним станом (190 обʼєктів прийнято) та отримання поштової адреси.

Щодо вежі Central Tower, то будинок предʼявлено інспекції ДІАМ. Триває процес отримання сертифіката та показ інвесторам за технічним станом.

У будинку А06 розпочато благоустрій внутрішнього двору.

“Завершено монтаж металопластикових вікон та дверей. Завершено проєктування СПОК у 2-х секціях. Завершено проєктування НВФ у двох секціях. Завершено монтаж стояків вентиляції та розпочато закладання інженерних ніш всіх секцій. Розпочато монтаж транзитних стояків систем димовидалення та підпору повітря. Завершено монолітний залізобетонний каркас зовнішнього паркінгу. Розпочато монтаж систем опалення квартир та влаштування стяжок. Виконуються роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж ВК, ЕО та ЕТР, ОВ, ССМ”, – розповіли в компанії. 

Також у цьому будинку завершено тендери на влаштування бетонних підлог паркінгу, підлог житлової частини та кошиків кондиціонерів. В стадії виконання тендери на влаштування: НВФ, квартирних та технічних дверей, металевих огороджень. Виконано зразок скляного огородження балконів та видано зауваження на доопрацювання. Виконується зразок внутрішнього оздоблення МЗК для затвердження дизайн-проєкту та подальшого проведення тендерів на різні види оздоблювальних робіт.

Нагадаємо, що столична будівельна компанія KAN з 18 квітня розпочала процес показу квартир за технічним станом в CENTRAL TOWER, що розташована в самому серці проєкту UNIT.Home поруч з головною площею Main Plaza. Технічний огляд надає майбутнім мешканцям можливість оцінити красу прибудинкової території, рівень оздоблення фасадів та дозволяє особисто переконатися в якості майбутнього житла.

Читайте: У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у квітні

Слайдер: КАН.zip

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4