KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у липні

KAN Development прозвітувала про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home у липні

Столична девелоперська компанія KAN Development прозвітувала про хід будівництва житлового комплексу UNIT.Home у щомісячному звіті. У липні у кварталі А07 власники вже почали ремонти, а в А05 завершується процес прийняття квартир інвесторами. Central Tower передано керуючій компанії, і триває передача квартир інвесторам. У кварталі А06 завершено низку будівельних робіт, зокрема, монтаж опалювальних приладів, алюмінієвих конструкцій вітражів та гідроізоляцію балконів.

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

UNIT.Home створює простір для інноваторів: тут обирають не лише комфорт, а й стиль життя. Це коли вранці генеруєш ідеї, а ввечері обговорюєш їх із сусідами за попкорном і фільмом на свіжому повітрі. Більше новин із будівельного майданчика вже у нашому дайджесті”, – йдеться у дописі. 

Зокрема, у кварталі А07 компанія передала всі квартири власникам: тривають ремонти, і вже все більше мешканців “насолоджуються оселею в найінноваційнішому проєкті України”. А у кварталі А05 процес прийняття інвесторами квартир за технічним станом перебуває на завершальному етапі.

Щодо вежі Central Tower, то будинок прийнято керуючою компанією та триває процес предʼявлення інвесторам за технічним станом.

У той час у кварталі А06 тривають активні будівельні роботи. Так, завершено монтаж опалювальних приладів та влаштування стяжок з 3 по 8 поверхи, змонтовано 70% алюмінієвих каркасів вітражів 8 поверху у секції А0601.

У секція А0602 завершено закладку інженерних та гідроізоляцію балконів, змонтовано 80% алюмінієвих конструкцій вітражів 8 поверху, у секції А0603-А0604 також завершено закладку інженерних ніш та передано для влаштування стяжок, а ще – змонтовано 60% алюмінієвих конструкцій вітражів 5-6 поверхів.

У секції А0605 на 50% виконано закладку інженерних ніш, на 70% – повітроводи імпульсного димовидалення та на 60% гідроізоляцію балконів. Також завершено загальнобудівельні роботи на покрівлях та передано під фасадні роботи у секції А0606-А0607. 

На території паркінгу 1 рівня утеплення стель та система автоматичного пожежогасіння виконані на понад 90%. На 2 рівні триває влаштування бетонних підлог (76%), система автоматичного пожежогасіння виконана на 84%.

Займається компанія і благоустроєм території. Зокрема, на 81% виконано влаштування покрівлі зовнішнього паркінгу та на 69% – захист мембрани піском. Також завершено оздоблення МЗК на одному з поверхів для затвердження картки технічних рішень.

Нагадаємо, що столична будівельна компанія KAN повідомила про відкриття дитячого садка “Фанні Файна” на території ЖК “Файна Таун”.  Дитячий садок є частиною освітнього комплексу Архітектурно-інженерного колегіуму А+. 

Читайте: Мешканці столичних ЖК від KAN розповіли про критерії вибору сучасного житла

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4