KAN Development створили креативний ролик про особливості Архітектурно-інженерного колегіуму А+

KAN Development створили креативний ролик про особливості Архітектурно-інженерного колегіуму А+

Столична девелоперська компанія KAN Development випустила креативний ролик з нагоди відкриття 15го закладу мережі А+ — Архітектурно-інженерного колегіуму. Колегіум розрахований на 680 учнів і охоплює площу близько 14 тисяч кв.м.

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Як зазначають у компанії, саме у ранній профорієнтації буде полягати унікальність Архітектурно-інженерного колегіуму А+ та дитячого садка в ЖК “Файна Таун”.

“До 2030 року понад 101 професія зникне або інтегрується в нову. Тому готувати дитину до подальшого вибору дорослої діяльності потрібно починати з дитячого садка та школи”, — додають у дописі.

Нагадаємо, 2 вересня відбулося урочисте відкриття Архітектурно-інженерного колегіуму А+ в Києві — нового концептуального навчально-виховного комплексу мережі А+. Колегіум об’єднує дитячий садок, початкову та середню школи, профільний ліцей і позашкільні напрями. Основними профілями навчання є фізико-математичний, ІТ та архітектурний, із можливістю навчання за міжнародними програмами Cambridge та American High School Diploma.  

Сама будівля складається з 4-х кільцевих поверхів із різною кольорової гамою стін, на яких зображена корисна інформація про архітектуру та інженерію.

Колегіум уміщує в собі навчальні аудиторії, актову залу, три спортивні зали, хореографічний кабінет, студію музики та звукозапису, клас ансамблю з музичними інструментами, Science-клас, кабінети хімії та біології, IT-лабораторії, технологічні творчі майстерні, медіатеку, медичний кабінет тощо.

Зокрема в IT-класах колегіуму учні матимуть доступ до потужних ігрових ПК та ноутбуків, комп’ютерів Mac, VR-систем, 3D-принтерів та різноманітних роботів. Це дозволить дітям створювати власні проєкти, розвивати інженерні навички та глибше розуміти принцип роботи космічних технологій.

Також уся територія закладу знаходиться під цілодобовою охороною та відеонаглядом, а доступ до школи чи садочка обмежений трирівневим захисним контуром. Для безпеки є протипожежний ліфт та дві аварійно-пожежні драбини, які завжди відчинені. Також за умови відсутності світла чи опалення, що актуально в наші часи, заклад зможе функціонувати в повному обсязі завдяки потужним генераторам.

Читайте: У Києві відбулося відкриття Архітектурно-інженерного колегіуму А+ від KAN Development

Фото: KAN Development у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

 

Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4