KAN запустила безвідсоткову програму розстрочки на житло “Твоя ВИГОДА”

Столична девелоперська компанія KAN Development стартувала з березня нову програму безвідсоткового розтермінування “Твоя ВИГОДА”. Ця програма передбачає  розтермінування на п’ять років для придбання квартири з першим внеском всього 10%, без будь-яких додаткових комісій та переплат.

на правах реклами

Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Безвідсоткове розтермінування до 5 років на квартири від KAN Development: відсутність переплат, можливість зниження вартості для дострокових платежів, гнучкі опції оплати та економія до 20 тис. доларів на покупці”, – йдеться у дописі.

У компанії роз’яснили, що програмою передбачено п’ять років розтермінування на купівлю квартири із першим внеском від 10% – без подальших комісій та переплат. 

“Ви більше не обмежені умовами банківського кредитування у вигляді вимог до заробітної плати, віку чи соціального статусу, заставою є сама квартира”, – додали в пресслужбі..

Одержати більше інформації щодо лімітованої пропозиції безвідсоткового розтермінування від KAN Development, можна звернувшись до відділів продажів: UNIT.Home за адресою: вул. Сім’ї Хохлових, 8 (ст.м. “Лук’янівська”) або за тел.:

(044) 334-67-61; ЖК Respublika – вул. Теремківська, 4-А (ст.м. “Теремки”) або за тел.: (044) 334-67-85;  ЖК “Файна Таун” – вул. Салютна, 2 (ст. м. “Нивки”) або (044) 334-67-81.

Нагадаємо, що засновник відомої у столиці девелоперської компанії KAN Ігор Ніконов порадив шукачам житла, як обрати квартиру. Ніконов акцентує, що увагу варто звертати не тільки на ціну, а й на якість, дотримання термінів забудови й керуючу компанію.

Читайте: У ЖК “Республіка” в Києві ввели в експлуатацію ще один будинок

Фото: Facebook

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4