Київ отримав від уряду США екскаватори та понад 130 генераторів, – Кличко

Київ отримав від уряду США екскаватори та понад 130 генераторів, - Кличко

Столиця отримала від уряду США спецтехніку та генератори для роботи на котельних та станціях теплопостачання міста. Сучасні екскаватори вже доставлені та найближчим часом будуть задіяні в роботі. Дизельні генератори також доставлені на об’єкти КП “Київтеплоенерго”, аби забезпечити киян теплом у випадку аварій.

Про це, як передаєKВ, йдеться в повідомленні Київського міського голови Віталія Кличка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“За програмою міжнародної технічної допомоги USAID Проект енергетичної безпеки надав КП “Київтеплоенерго” на безоплатній основі 4 екскаватори та понад 130 генераторів”, – повідомив Кличко. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами мера столиці, нові екскаватори-навантажувачі JCB допоможуть аварійним службам оперативно усувати пошкодження тепломереж та відновлювати теплопостачання киянам. 

“Наразі в усіх районах міста працюють 38 аварійних бригад “Київтеплоенерго”. Щоденно вони усувають 30-40 пошкоджень на тепломережах”, – зауважив Кличко. 

Нова сучасна спецтехніка дозволить пришвидшить виконання аварійних робіт. 

Водночас дизельні генератори, надані USAID, передали на котельні, теплоелектроцентралі, станції теплопостачання, а також – для потреб диспетчеризації та зв’язку. 

“Це ті об’єкти, які важливо забезпечити незалежними джерелами живлення. За допомогою генераторів вдасться зменшити перерви у постачанні тепла киянам у випадку аварій та налагодити зв’язок між підрозділами “Київтеплоенерго” у разі тривалої відсутності електропостачання”, – зазначив міський голова.

Кличко повідомив, що перш за все забезпечили генераторами ті котельні, де існують труднощі із резервним електроспоживанням для обладнання. “Це скоротить терміни відсутності тепла у домівках киян під час відключення електрики”, – запевнив мер.

Нагадаємо, 20 вересня ц.р. уряд Сполучених Штатів Америки передав труби і трубопровідну арматуру для відновлення централізованого теплопостачання для понад 20 тис. мешканців Києва. Вартість обладнання становить 1,3 млн доларів, допомога надається за підтримки USAID “Проєкт енергетичної безпеки”.

Читайте: Уряд США передав Києву 11 кілометрів труб для відновлення теплових мереж (фото)

Фото: USAID Україна

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4