КНР і рф мають пройти повну деколонізацію – комюніке Форуму вільних народів постросії

КНР і рф мають пройти повну деколонізацію - комюніке Форуму вільних народів постросії

Найбільшою глобальною загрозою для глобального миру та міжнародного права є союз двох останніх колоніальних імперій – російської федерації (рф) та Китайської Народної Республіки (КНР). Тому ці імперії мають пройти повну деколонізацію та звільнення поневолених народів і окупованих територій.

Про це КВ стало відомо з комюніке чергового Форуму вільних народів постросії, який відбувся 18-19 вересня в Тайбеї (Тайвань) “Конструювання пострадянського простору та його вплив на макрорегіони Східної Азії, макрорегіони Східної, Південно-Східної та Центральної Азії”.

“Союз двох останніх колоніальних імперій, диктаторських режимів рф і КНР, їхніх тоталітарних союзників (Північної Кореї та Ірану) та їхніх сателітів (зокрема, режимів Асада, Мадуро та Лукашенка) є найбільшою загрозою для глобального миру та міжнародного права. Через різні форми агресії та мілітаризму вони кидають виклик глобальній системі, заснованій на національній незалежності, політичному плюралізмі та вільних союзах. Не можна більше гаяти часу, щоб запобігти сповзанню до Третьої світової війни (і, можливо, Першої ядерної війни), розпочатої імперсько-авторитарним альянсом. Їх необхідно зупинити зараз за допомогою рішучих проактивних дій з боку антиімперіалістичної та незалежної більшості держав”, – сказано в комюніке.

Учасники Форуму, в якому взяли участь представники дипломатичних кіл європейських і азійських держав, впевнені, що стримування альянсу авторитарних військових режимів вимагає їх всебічної ізоляції в геополітичній, дипломатичній, торговельно-економічній, науковій, культурній і технологічній сферах, а відтак – максимальної співпраці вільних держав Східної, Центральної, Південно-Східної Азії, Європи, Північної Америки, Арктичного і Тихоокеанського регіонів.

В комюніке сформульовані п’ять пунктів:

  1. Т.зв. “російська федерація” та КНР повинні пройти повну деколонізацію.
  2. Всі території держав, які наразі окуповані (відповідно до кордонів, визнаних міжнародним правом) рф і Китаєм, мають бути деокуповані та деколонізовані – від японських Карафуто і північних островів до українського Криму і Донецька.
  3. Необхідно надати всебічну підтримку військовому опору України проти агресії московської імперії. Це є найважливішим завданням сьогодення для всього вільного світу. Перемога української нації, суспільства та армії стане найефективнішим запобіжником від спроб розпалювання нових театрів воєнних дій альянсом диктатур проти країн НАТО та проти незалежних азійських держав.
  4. Необхідно створити тісніший Транстихоокеанський альянс, який зможе краще координувати захист усіх країн Азії від московсько-російського та комуністичного китайського імперіалізму. Це водночас антиімперіалістичний і антиколоніальний форум, який може охопити держави, що виходять з розриву з Росією або звільняються від контролю Пекіна (Тибет, уйгури етс., – КВ) і прагнуть встановити дипломатичні, політичні, економічні та інституційні зв’язки з незалежними державами Тихоокеанського регіону.
  5. Для інтенсифікації ефективних дій критично важливою є тісніша координація між вільними і невільними країнами, а також інституціоналізація системної роботи, включаючи створення цільових програм, фондів, медіа, організацій для реалізації проектів у геополітичній, дипломатичній, культурній, інформаційній та інших сферах.

Нагадаємо, Форум вільних народів постросії засновано українцями навесні 2022 року. Цей рух об’єднує поневолені народи т.зв. “російської федерації” у робочій комунікації з французами, литовцями, італійцями, британцями, японцями, поляками, канадцями, естонцями, корейцями, американцями, тайванцями,чехами, фінами, грузинами, австрійцями, білорусами, турками, німцями, казахами, азербайджанцями та іншими народами задля мирної та ненасильницької деколонізації рф.

Форуми проходили в парламентах Європейського Союзу та Японії, в США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччині, Швеції, Чехії, Литві та Польщі.

Російську імперію буде зруйновано.

Слава Україні!

Фото: Форум вільних народів постросії

КиївВлада

Антон Подлуцький

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
15:00 Київрада вчергове внесла зміни до бюджету міста-2024, а також відкоригувала Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР) у розрізі видатків на 2024 рік. Таким…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
09:00 В серпні поточного року Коцюбинське назамовляло товарів, послуг та робіт сумарно на 3,87 млн гривень. Більше 60% цих коштів “розійшлося” на підготовку до…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Banner
QlU7mDx4