ГУР підтвердила ліквідацію колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви, якого знайшли мертвим у підмосков’ї

ГУР підтвердила ліквідацію колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви, якого знайшли мертвим у підмосков'ї

Колишнього народного депутата України від забороненої політичної партії ОПЗЖ Іллю Киву (на фото) знайшли мертвим у Підмосков’ї. У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили інформацію про ліквідацію зрадника.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Укрінформу.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що в заяву зробив представник ГУР Андрій Юсов у ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Ми можемо підтвердити, що Кива “всьо”. І така доля спіткатиме і інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму”, – сказав Юсов.

За даними Telegram-каналу Мash, скривавлене тіло політика виявили лежачим на снігу у парковій зоні готелю “Велич Country Club” у селі Супонєве. На його правій скроні була помітна різана рана, а на лівій частині обличчя – гематома.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як писала KВ, в листопаді Личаківський суд Львова ухвалив обвинувальний вирок у справі відносно колишнього нардепа, обраного до Верховної Ради IX скликання від нині забороненої “Опозиційної платформи – за життя” (ОПЗЖ) Іллі Киви (на фото). Його засудили до 14 років в’язниці з конфіскацією майна за державну зраду та за іншими статтями.

Як раніше інформувала KВ, ще торік Киві було повідомлено про підозру в державній зраді, а також у пропаганді війни та закликах до насильницької зміни влади.

Читайте: ДБР повідомило екснардепу Киві про ще одну підозру

Кива був відомий своїми проросійськими поглядами давно (у 2021 році, наприклад, публічно вітав російського диктатора путіна з днем народження; роком раніше побив ветерана АТО у столичному ресторані; про кар’єру Киви у лавах Нацполіції часів міністра Арсена Авакова ходили неприємні для Киви чутки тощо).

Читайте: Нардепа Киву засудили до 14 років тюрми за державну зраду

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4