Комерційну директорку “Інтергал-Буд” Лаєвську визнали кращою топменеджеркою

Комерційну директорку "Інтергал-Буд" Лаєвську визнали кращою топменеджеркою

Анна Лаєвська увійшла до переліку кращих топменеджерів України за версією видання “Фокус”. Вона була визнана однією з найкращих в категорії нерухомості як комерційна директорка компанії “Інтергал-Буд”. Рейтинг був складений на основі оцінок галузевих експертів, які враховували репутацію компанії, її соціальні проєкти та допомогу під час війни.

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

“Видання “Фокус” зібрало понад три десятки кращих українських керівників воєнного часу у новому рейтингу топменеджерів. До переліку увійшли представники різних сфер, від енергетичної до агро. В категорії нерухомість однією з кращих визнана Анна Лаєвська, член наглядової ради, комерційна директорка компанії “Інтергал-Буд”, – йдеться у дописі. 

Як розповіли у пресслужбі компанії, посилаючисьна авторів рейтингу, після початку повномасштабної війни більшість будівельних компаній поставили реалізацію своїх проєктів на паузу, проте вже з другої половини 2022 року чимало компаній повернулися до роботи. 

“Час показав, що вітчизняні забудовники досить успішно протидіють кризі на ринку нерухомості, яку спричинила війна. До того ж попит на нові квадратні метри зростає, тож ціни у великих містах країни вже майже відновилися — подекуди досягли довоєнного рівня”, – зауважили у виданні.

Зокрема, аналітики вважають український ринок найбільш недооціненим ринком Європи та прогнозують сплеск попиту після закінчення війни, зокрема, з боку міжнародних інвесторів. 

“Попри все ринок демонструє позитивну динаміку. І це важливо не лише для сектору будівництва, а й для економіки країни в цілому. Вплив галузі важко переоцінити. Це і робочі місця, і податкові надходження, і насичення грошима суміжних сфер”, – пояснює комерційна директорка “Інтергал-Буд” Лаєвська.

У компанії заважили, що рейтинг кращих топменеджерів формувався у декілька етапів. На першому – були визначені найбільш значні для української економіки ринки, які розділили на 11 секторів. На другому етапі підготовки рейтингу “Фокус” опитав біля 30 галузевих експертів, аналітиків та учасників ринків. Респонденти аналізували складений виданням лонг-лист з претендентами і виставляли їм бали, враховуючи репутацію компанії, КСО-проєкти, спрямовані на допомогу цивільному населенню і військовим під час повномасштабної війни тощо. 

Нагадаємо, девелоперська компанія “Інтергал-Буд” показала динаміку будівництва на своїх будівельних майданчиках. Робота триває над 10 проєктами у Києві та області. 

Читайте: “Інтергал-Буд” стартувало знижки до 21% на всі типа житла у Києві

Фото: сайт компанії

КиївВлада
Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4