Компанію “Інтергал-Буд” долучено як девелопера та експерта для розвитку проєктів у Європі

Компанію “Інтергал-Буд” долучено як девелопера та експерта для розвитку проєктів у Європі

Найбільший приватний забудовник України, компанія «Інтергал-Буд», була долучена материнською компанією до реалізації житлових проєктів на європейському ринку. Це, зокрема, житлові комплекси в Угорщині. Об’єкти знаходяться на стадії активного будівництва, а в деяких – вже відкриті продажі. Придбати квадратні метри можуть як локальні інвестори, так і покупці з України. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

Як зазначають у компанії, “Інтергал-Буд” як український девелопер є дочірньою компанією Intergal Group. Значна частка портфеля материнської компанії зосереджена на українському ринку, однак з 2022 року Intergal Group розпочала інвестування на ринку Європи та долучила українську дочірню компанію як експерта зі значним досвідом в девелоперстві для здійснення проєктів у Європі. Один з найбільших проєктів наразі — житловий комплекс Waterside Residence у Будапешті.

“В Угорщині один з найцікавіших та найбільш перспективних ринків. Він має стійку тенденцію до зростання цін на нову нерухомість. А ще — заробіток з оренди складає 5-6% у валюті, це один з найкращих показників у ЄС”, — розповіла комерційна директорка компанії “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.

Так, Intergal Group має амбітні плани на Будапешт, які підкріплені належним фінансовим забезпеченням від материнської компанії та достатнім людським та експертним потенціалом для ефективної реалізації. Йдеться про декілька нових майданчиків, будівництво на яких буде розпочато протягом наступних двох років.

Топменеджерка додає, що Intergal Group розглядає й інші країни для інвестування, оскільки в Європейському союзі уряд дуже часто надає податкові пільги для будівельників та покупців як нової нерухомості, так і історичних приміщень після реконструкції.

Зокрема інвестування материнської компанії на європейський ринок не заважає роботі девелопера в Україні. Лише у столичному регіоні “Інтергал-Буд” продовжує будівництво 11 проєктів. У планах до кінця поточного року старт робіт на ще кількох нових майданчиках у Києві та Львові.

“Діяльність Intergal Group в Європі та долучення “Інтергал-Буд” як девелопера – досвідченого експерта та консультанта – це чудова можливість здобути новий досвід, партнерські зв’язки та підвищити репутацію серед інвесторів з України. Ми пишаємось, що здобуті за 21 рік роботи знання та експертиза дозволяють нам бути ефективними в тому числі й на європейському ринку, який висуває вкрай високі вимоги щодо якості роботи та гарантій девелопера. Наша компанія має достатньо ресурсу та фінансової стійкості, щоб працювати в Україні та застосовувати свій досвід за її межами”, — резюмувала Анна Лаєвська.

Ознайомитися детальніше з проєктами компанії “Інтергал-Буд” можна у центральному відділі продажів за адресою: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8 або за телефоном: +380 (44) 334 64 59.

Нагадаємо, будівельна Компанія “Інтергал-Буд” спільно з “Банком Кредит Дніпро” впровадила програму іпотечного кредитування з процентною ставкою 6,99% на три роки та першим внеском від 20%. Максимальна сума позики становить 10 млн грн, а термін виплат – до 30 років. Програма дозволяє придбати будь-яку квартиру в будинку, який отримав сертифікат готовності, без обмежень за вартістю квадратного метра або загальною площею житла.

Читайте: “Інтергал-Буд” та “Банк Кредит Дніпро” запустили програму іпотечного кредитування з пільговою ставкою 6,99%

Фото: “Інтергал-Буд”

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4