“Креатор-Буд” відзвітував про хід будівництва ЖК “Варшавський мікрорайон” у серпні

"Креатор-Буд" відзвітував про хід будівництва ЖК “Варшавський мікрорайон” у серпні

Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в Києві та в західних регіонах країни прозвітувала про динаміку будівництва ЖК Варшавський мікрорайон” у серпні, що зводиться у Тернополі. Перші п’ять будинків уже введені в експлуатацію, а будинок №6 завершено. Наразі активно триває будівництво будинків №7 та №8, де роботи на різних етапах виконані на 75-100%.

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“Житловий комплекс “Варшавський мікрорайон” — один з найцікавіших і наймасштабніших будівельних проєктів у Тернополі. Знаходиться він поруч парку Національного відродження на Підволочиському шосе біля Збаразького кільця”, – йдеться у дописі. 

У компанії зауважили що будинки 1, 2, 3, 4, 5 вже введені в експлуатацію, а 6 будинок  – збудований. Наразі компанія займається зведенням 7 та 8 будинків. 

“Будинок 7: монолітний каркас збудований на 100%, зовнішні і внутрішні стіни – 100%, покрівля готова на 75%”, – розповіли в компанії. 

Також у 8 будинку на 85% готовий монолітний каркас. 

Більш детальну інформацію щодо придбання квартир у «Варшавському мікрорайоні» можна одержати у відділі продажу, що працює у Тернополі за адресою: Підволочиське шосе, 5.

Нагадаємо, що у житловому комплексі “Бетховен” від будівельної компанії “Креатор-Буд” діють додаткові знижки при купівлі двокімнатних квартир. Новий ЖК знаходиться у Львові за 6 хвилин на авто до центру міста.

Читайте: “Креатор-Буд” оприлюднила фотозвіт з будівництва “мікрорайону Беверлі Хіллз”

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Banner
QlU7mDx4