Київ витратить 9 млн гривень на програмний модуль “Квартоблік”

Київ витратить 9 млн гривень на програмний модуль “Квартоблік”

Київ планує провести автоматизацію обліку містян, які потребують поліпшення житлових умов. КП Головний інформаційно – обчислювальний центр (ГІОЦ) оголосило тендер з пошуку розробника програмного модуля (ПМ) “Квартоблік”, призначеного для створення нових і модернізації наявних функціональних автоматизованих рішень. На роботи місто виділило 9 млн гривень, надати готовий ПМ мають до грудня цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться у оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що на аукціоні 19 липня КП Головний інформаційно – обчислювальний центр (ГІОЦ) планує визначити виконавця робіт з модернізації інформаційно-комунікаційної системи “Програмна платформа для надання електронних послуг, у тому числі адміністративних”, у частині створення програмного модуля “Квартоблік”.

Як зазначено у тендерній документації, головне призначення ПМ “Квартоблік” полягає у створенні нових і модернізації наявних функціональних автоматизованих рішень, що входять до складу системи. ПМ має забезпечити автоматизацію обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та контроль за цим процесом, актуалізацію та розширенні спектру електронних послуг, що надаються структурними підрозділами КМДА.

Згідно з вимогами, ПМ “Квартоблік” має бути окремою базою даних, забезпечувати функціонування окремих компонентів і автоматизувати процеси, пов’язані з веденням обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. До складу ПМ “Квартоблік” входять такі компоненти: “РДА”, “ПОУ/КСП”, “Розпорядження”, “ППЖУ”, “ВПО”, “Заява”, “Звіт”, “Сповіщення”. 

Очікувана вартість закупівлі складає 9 млн гривень, строк виконання робіт – 13 грудня 2024 року.

Що купували в Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо,  ГІОЦ Києва оголосив тендер на захист даних та модернізацію інформаційно-комунікаційних систем столиці. Йдеться про такі електронні сервіси, як е-перепустка, “Карта освітніх потреб”, “Київ цифровий” та інші.

Читайте: ГІОЦ витратить 6,68 млн гривень на захист є-сервісів Києва

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
17:10 У неділю 25 серпня на Васильківщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів, що отримали суттєві поранення “Квіт калини”. 45 сімей отримали…
Banner
QlU7mDx4