Київ витратив 2,68 млн гривень на нагороди у 2024 році

Київ витратив 2,68 млн гривень на нагороди у 2024 році

З початку поточного року столичні розпорядники бюджетних коштів спрямували 2,68 млн гривень на медалі, нагрудні знаки, посвідчення та рамки до них. Найбільшу суму сплатили за комплекти медалей “Честь.Слава.Держава”.

Як стало відомо КВ стало з даних єдиного веб-порталу використання публічних коштів Spending, з лютого по квітень поточного року Київрада та апарат Київської міськдержадміністрації (КМДА) заплатили 2,68 млн гривень гривень за медалі, нагрудні знаки, посвідчення та рамки до них.

Сумарно найбільше – 897 тисяч гривень у квітні та 448,5 тисяч у березні – було сплачено апаратом КМДА на комплекти медалей “Честь.Слава.Держава”. Постачальником виступило ТОВ “Гарант і партнери”.

Ще 923,5 тисяч гривень у березні “пішло” від Київради на нагрудні знаки та посвідчення. Постачальник – ФОП Ніколаєнко Наталія. Рамки для подяк на суму 163,5 тисяч гривень придбали у ФОП Сінюков Дмитро.

У лютому столиця через апарат КМДА заплатила 247,5 тисяч ТОВ “Герольдмайстер” за комплекти для вручення “Почесний громадянин міста Києва”.

Зазначимо, що 30 квітня 2024 року Київський міський голова Віталій Кличко відзвітував про поїздку до Донбасу. Там він зустрівся з військовими 24 ОМБр імені короля Данила та серед іншого вручив їм відзнаки від столиці – медалі «Честь. Слава. Держава».


Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Гарант і партнери”, зареєстровано у 2012 році у столиці. Статутний капітал підприємства – 2 тис. гривень. Основний вид діяльності – оброблення металів та нанесенням покриття на метали. Засновники – Тетяна (директор) та Юрій Альшевські.

За даними Clarity Project, у результаті участі в публічних закупівлях, ТОВ “Гарант і партнери” уклало 184 договори на суму 45,79 млн гривень. Більшість замовлень компанія отримувала з Київщини та Києва  –  на 21 та 6,2 млн гривень відповідно. 

ФОП Ніколаєнко Наталія зареєстровано в 2014 році. Основний вид діяльності –   виробництво ювелірних і подібних виробів. В результаті участі в публічних закупівлях підприємиця підписала 17 договорів на суму 2,30 млн гривень.

ФОП Сінюков Дмитро зареєстрований у Києві у 2019 році. Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля. Через Prozorro він став переможцем у 70 закупівлях на суму 1,89 млн гривень, з яких 1,1 млн гривень – замовлення з Києва, зокрема від КМДА та районних адміністрацій. 

ТОВ “Герольдмайстер” зареєстровано в 1998 році в Києві. Статутний капітал – 500 тис. гривень. Основний вид діяльності – виробництво ювелірних і подібних виробів. Засновники – Анатолій та Євген Шияни. Керівник – Денис Аврамчик. Компанія є переможцем у 483 публічних закупівлях на суму 427,81 млн гривень по всій Україні, але найбільше договорів укладено саме зі столицею – на суму 400 млн гривень.

Апарат КМДА очолює з 2018 року очолює Дмитро Загуменний. За роботу апарату відповідає заступник голови КМДА Микола Поворозник

Як раніше писала КВ, Державне управління справами (ДУС), яке опікується матеріально-технічним та побутовим обслуговуванням найвищих державних інституцій, замовило у Банкнотно-монетного двору Національного Банку України (НБУ) виготовлення військових державних нагород. За 34 тис. відзнак Президента України “За оборону Україну” ДУС заплатить НБУ 26 млн гривень. Йдеться про тираж, який має бути в розпорядженні Офісу Президента до кінця квітня 2024 року.

Читайте: ДУС витратить 26,1 млн гривень на відзнаки Президента

Фото: Вечірній Київ

КиївВлада

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4