“Київпастранс” очолила Тетяна Тараско, – ЗМІ

"Київпастранс" очолила Тетяна Тараско, - ЗМІ

Київським транспортним господарством – КП “Київпастранс” кермувати Тетяна Тараско, що працювала в Службі утримання рухомого складу.

Про це КВ стало відомо з повідомлення “Інформатора”.

Зазначається. що офіційного оголошення про призначення Тетяни Тараско керівницею КП “Київпастранс” ще не було.

“Про кадрове рішення міського голови повідомила ГО “Пасажири Києва”, що опікується міським транспортом та його раціональним використанням – як зазначили “пасажири”, їм вже вдалося познайомитися з новою посадовицею після заходу в КМДА, присвяченого облаштуванню безбар’єрної транспортної інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

Тараско Тетяна Євгенівна раніше вона працювала заступницею начальника “Служби утримання рухомого складу та транспортної інфраструктури” КП “Київпастранс”.  Саме її контакти були вказані 2021 року в спеціальній системі УКРНОІВІ при реєстрації прав на зображення знака “Київпастранс”. Крім того, пані Тараско довгий час входила до комітету з проведення конкурсних торгів КП, що свідчить про фаховість нової очільниці транспорту та обізнаність в процесах закупівлі та бюджетування.

У 2021 році Тетяна Тараско декларувала дві порівняно невеликі квартири у Києві, площею 72,3 кв.м та 30,5 кв.м, та немолоду вже автівку Toyota Camry 2008 року випуску. Її річна зарплатня у КП “Київпастранс” становила 199 тис. грн, а з усіх найближчих родичів є лише син.

Судячи з судових справ, у яких фігурує Тетяна Тараско, вона була відповідачем з боку КП “Київпастранс” у справах про поновлення на роботі колишніх працівників, виплату зарплати, відшкодування збитків/шкоди тощо. Також можна зробити висновок, що більше, ніж 5 років тому вона розірвала шлюб з чоловіком Євгеном, і між колишнім подружжям виникли судові спори. Крім того, ім’я посадовиці фігурувало у справі про заборгованість, яка, найімовірніше, виникла через несвоєчасну сплату штрафу, накладеного за порушення ПДР (другою стороною виступав Департамент патрульної поліції).

Як писала КВ, обов’язки генерального директора КП “Київпастранс” тимчасово виконував заступник генерального директора підприємства Євген Пушков.

Читайте: “Київпастранс” після звільнення Левченка отримав тимчасового керівника

“Київпастранс” — комунальне підприємство КМДА, одне з найбільших в Києві та в Україні, основним напрямом діяльності якого є перевезення пасажирів в місті Києві. Як відомо, Левченко був керівником КП “Київпастранс” з 30 серпня 2016 року. Підприємство підпорядковане Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, яким з 1 вересня 2021 року керує Руслан Кандибор.

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4