Макарівська громада закупила 28 дронів на понад 2 млн гривень

Макарівська громада закупила 28 дронів на понад 2 млн гривень

Макарівська селищна рада уклала чотири договори з чотирма підрядниками щодо закупівлі 28 дронів на загальну суму 2,1 млн гривень. Це відбулося у рамках місцевої програми підтримки військових частин ЗСУ.

Про це йдеться в моніторингу закупівель КВ Макарівської селищної ради.

Так, 2 квітня був укладений договір на 720 тис. гривень з ТОВ “Еверглайдс”  на придбання трьох квадрокоптерів DJI Matrice 30T в комплекті (пульт, зарядна станція, акумулятор тощо). Вартість одного такого квадрокоптера склала 240 тис. гривень. Постачальник мав поставити товар до 20 квітня. 

Уже 5 квітня громада підписала ще один договір, але вже з ТОВ “Харків Спецприлад”, на придбання 15 комплектів квадрокоптерів DJI Mavic 3 (прошивка 600) на понад 1,2 млн гривень. Вартість одного такого комплекту вартувала громаді 85 тис. гривень. Товар громаді мали доставити до 30 квітня, договір наразі є активним. 

Згодом, вже 11 квітня громада підписала з ФОП Бігун Владислав Олегович договір на суму в 100 тис. гривень на придбання квадрокоптерів iFlight BNF Chimera CX10 ECO 6S Аналог TBS в комплекті. Громада придбала у них п’ять комплектів, де вартість одного склала 20 тис. гривень. Терміни постачання, як і попередні – до 30 квітня.

І вже через місяць, 14 травня у ТОВ “Роботікс Трейдінг” за 99 тис. гривень громада за договором придбала п’ять комплектів квадрокоптерів FPV. Один такий FPV коштував 19,8 тис. гривень. Договір є активним, а товар мали доставити до 20 квітня.

Нагадаємо, Пристолична сільська рада уклала шість договорів на загальну суму 17,1 млн гривень. Громада придбала 301 дрон у чотирьох постачальників. Всі договори – виконанні. Зокрема, громада придбала 71 квадрокоптер та 230 FPV дронів.

Читайте: Пристолична громада придбала 301 дрон за понад 17 млн гривень

Фото: колаж КВ

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
09:00 В липні поточного року село Ташань Бориспільського району Київщини провело через Prozorro договорів на 1,9 млн гривень. Замовляли паливо, безпілотники, мультимедійне обладнання для…
Під захистом: на Київщині створили нові об'єкти природно-заповідного фонду
Під захистом: на Київщині створили нові об’єкти природно-заповідного фонду
09:00 Київська обласна рада підтримала створення нових ботанічних пам’яток природи місцевого значення, – двох в ДП “Клавдіївська ЛДНС” і однієї в Дівичківській громаді. Це,…
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом'янському районі столиці
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом’янському районі столиці
09:00 ТОВ “ВКФ “Сервісшина” продовжує судові спори за право зводити висотний ЖК на вул. Мокрій, 14-А. Після того, як цій компанії вдалося “через служителів…
Banner
QlU7mDx4