Мешканці ЖК “Файна Таун” зібрали понад 1,2 млн гривень для армії

Мешканці ЖК "Файна Таун" зібрали понад 1,2 млн гривень для армії

У ЖК “Файна Таун” від будівельної компанії KAN відбувся п’ятий благодійний ярмарок. Завдяки спільним зусиллям та добросусідству мешканцям ЖК вдалося зібрати понад 1,2 млн грн на потреби ЗСУ. Компанія KAN підкреслила свою місію створення екосистеми для життя, де кожен мешканець відчуває себе важливою складовою спільноти.

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Сила добросусідства в дії чи як мешканці ЖКФайна Таун” провели п’ятий благодійний ярмарок на якому зібрали понад 1,2 млн на потреби армії”, – йдеться у дописі.

У KAN зауважили, що їхня компанія створює не просто сучасні оселі, а цілу екосистему для життя та добросусідства.

“…де класно сусіда покликати на каву, чи разом організувати величезний ярмарок, який об’єднає всіх мешканців та допоможе країні”, – додали в пресслужбі.

Як повідомили в компанії, мешканці власноруч організували забіг під сакурами, кіно просто неба на газоні, а ще – лотереї, фуд-корт та йогу.

“Важко словами передати, як ми вдячні мешканцям і щиро захоплюємось тим як розвивається живий квартал “Файна Таун”, як сильно покращується якість життя в середовищі добросусідства та розвитку. Тішимось, що управляюча компанія “Файна Таун” стала для мешканців надійним партнером у всіх ініціативах і на всіх етапах”, – резюмували в KAN.

Нагадаємо, столична девелоперська компанія KAN розповіла про інноваційні архітектурні рішення застосовані в ЖК Файна Таун. Так, комплекс є першим в Україні, де реалізована генерація штучного туману.

Читайте: Public Space ЖК “Республіка” здобув відзнаку на будівельній премії “Творець року”

Фото: Facebook

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4