Місцева влада Макарова звинуватила компанію-надавача послуг з вивезення відходів у невиконанні договірних зобов’язань

Місцева влада Макарова звинуватила компанію-надавача послуг з вивезення відходів у невиконанні договірних зобов'язань

Макарівська сільрада повідомила, що ТОВ “Екосервіс Груп”, яке займається вивезенням твердих побутових відходів (ТВП) у смт Макарів, Кодра, селах Зурівка, Калинівка, Фасівочка, припинило виконувати свої договірні зобов’язання. Також наголосили, якщо найближчим часом надання послуг з вивезення сміття не стабілізується, буде ініційовано розірвання договору і замінено надавача послуг.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Макарівської селищної ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“ТОВ “Екосервіс Груп”, яке є єдиним надавачем послуг з вивезення побутового сміття для населених пунктів – смт Макарів, сіл Зурівка, Калинівка, Фасівочка та смт Кодра, фактично припинило вивезення твердих побутових відходів нехтуючи своїми договірними зобов’язаннями”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у Макарівській селищній раді, це не перший випадок виникнення перебоїв з вивезенням твердих побутових відходів. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також додали, що місцева влада неодноразово зверталася до надавача послуг із зауваженнями і сподівалися на вирішення тимчасових складностей. 

“Проте, якщо найближчим часом надання послуг з вивезення ТПВ не стабілізується, ми будемо ініціювати розірвання договору і заміну надавача послуг на іншого”, – наголосили у Макарівській сільраді.

Також зауважили, що наразі місцева влада намагається віднайти можливість вивезення побутового сміття, що накопичилися силами КП “Макарів ВУЖКГ”, однак це займе певний час. 

Читайте: Українка за 1,49 млн гривень планує почистити стихійні сміттєзвалища вздовж Дніпра

Фото: Макарівська селищна рада 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4