На Київщині від початку року спіймали понад пів тисячі п’яних водіїв (відео)

На Київщині від початку року спіймали понад пів тисячі п'яних водіїв (відео)

На автодорогах Київської області за січень-лютий 2023 року патрульні виявили та відсторонили від керування 317 водіїв, які перебували у стані сп‘яніння. За цей період п’янички за кермом спричинили 10 ДТП з потерпілими. Вже у березні за тиждень поліцейські склали 193 протоколи за керування авто напідпитку.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області та інформації ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Патрульні Київщини відсторонили від керування 317 водіїв, які, ймовірно, перебували у стані сп‘яніння. Саме таку кількість протоколів на водіїв, що керували у стані сп’яніння, склали патрульні з 1 січня до 28 лютого 2023 року”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що керування у стані сп’яніння загрожує не лише адміністративною відповідальністю, а й може мати фатальні наслідки. Патрульні зауважили, що протягом двох місяців трапилося 10 ДТП з потерпілими через водіїв, що перебували за кермом у стані сп‘яніння.

Як зазначили у поліції Київщини, за тиждень березня місяця було складено 193 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Так, 18 березня житель Білоцерківщини прийшов до відділення поліції Рокитного у стані алкогольно сп’яніння, після чого сів за кермо. Правоохоронці, які помітили правопорушення, намагались зупинити водія, втім вимогу поліцейських керманич не виконав. Водій поїхав  по селу зі швидкістю понад 140 км/год. Правоохоронці наздогнали та зупинили водія в селі Острів.


Нагадаємо, за два місяці 2023 року на Київщині зафіксовано 233 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Серед найпоширеніших причин автопригод залишаються перевищення швидкості та порушення правил маневрування. 

Читайте: У Броварському районі п`яний водій авто не розминувся з електроопорою

Фото: Патрульна поліція Київської області

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4