На Київщині триває відбудова коштом UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків агресії рф

Триває відбудова Київщини

Київщина активно відновлює зруйновані та пошкоджені росіянами об’єкти. Зокрема ведуться роботи коштом UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Не забувають у регіоні і про молоде покоління – наступного тижня розпочнеться четвертий, обласний  етап ігор Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

«Щодо відновлення житла за кошти UNITED24 — на всіх 18 житлових будинках тривають роботи. Із них 5 на стадії завершення. Зокрема, багатоквартирні будинки в Ірпені та Гостомелі. Також триває капітальний ремонт двох шкіл. Щодо об’єктів, що відбудовуються коштом ФЛН. Активні роботи наразі на 25 об’єктах, де є замовником Київська ОВА», – розповів Руслан Кравченко. 

Він нагадав, що на Київщині вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 17,5 тис. об’єктів. Зокрема, багатоквартирні та приватні будинки, школи, садки, медичні заклади, адміністративні будівлі та ЦНАПи тощо.

Також на Київщині наступного тижня розпочнеться четвертий, обласний  етап ігор Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч. Завершуємо третій районний етап змагань, в яких загалом змагалися 315  команд.

Нагадаємо, на черговому засіданні групи «Прозорість та підзвітність» Пристоличній сільській раді рекомендували розірвати договір на капітальний ремонт водогону в селі Проліски через можливу завищену вартість. 

Читайте: На Київщині вже відновили майже 17,5 тисячі об’єктів, зруйнованих внаслідок агресії рф

Фото: скриншот відео

КиївВлада

 Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4