На Київщині вже працюють 145 пунктів незламності, – Руслан Кравченко

На Київщині вже працюють 145 пунктів незламності, - Руслан Кравченко

На Київщині через складну ситуацію зі світлом вже розгорнули 145 пунктів незламності. В них громадяни можуть підзарядити телефони та гаджети, в разі потреби оперативно почнуть працювати додаткові пункти.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

“Декілька годин поспіль без світла. І так не один раз на день. Через постійні обстріли росіян це стало реаліями для всіх регіонів. Київщина не виняток. Ситуація в енергетиці складна”, – зазначив Руслан Кравченко.

Він додав, що в області вже розгорнули 145 пунктів незламності, “щоб допомогти людям та не залишити їх без заряджених телефонів чи інших гаджетів”. За потреби оперативно запрацюють додаткові.

Над вирішенням проблем спільно працюють громади, підрозділи ДСНС, відповідальний бізнес. Руслан Кравченко також доручив для належної роботи пунктів забезпечити запаси пального для генераторів. 

“Всіх відповідальних також налаштовую на те, що мають постійно інформувати людей, де саме працюють пункти незламності. І ця інформація має бути актуальною. Бо вже є скарги, що деякі такі пункти зачинені. Без попереджень перевірятиму особисто, як вони працюють.”, – попередив очільник Київської ОВА.

Він акцентував що попри складну ситуацію люди повинні мати можливість планувати домашні  справи. 

Але з постійним відключенням світла поза встановленими графіками це неможливо. Тому звернувся до ДТЕК Київські регіональні мережі приділити увагу вирішенню цього питання”, – інформував Руслан Кравченко.

Водночас начальник КОВА закликав кожного мешканця Київщини максимально ощадливо споживати електроенергію. 


Читайте: Руслан Кравченко: Київщина нарощує темпи облаштування фортифікацій 

Фото: скриншот відео

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4