На ремонт офісу НАБУ в Києві витратять 3,6 млн гривень

На ремонт офісу НАБУ в Києві витратять 3,6 млн гривень

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) має намір відремонтувати офіс на вул. Дениса Монастирського, 3. На оновлення фасадів та  приміщень корпусів №№ 1 та 5 загалом виділили понад 3,6 млн гривень, провести роботи мають до кінця цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що за результатами аукціону Національне антикорупційне бюро визначило ймовірного виконавця ремонту фасадів адміністративних будівель (корпуси №№ 1 та 5) на вул. Дениса Монастирського, 3. 

Пропозиція ТОВ “ВЕКТОР БУД МОНТАЖ” (#41924333) була єдиною на торгах. Підрядник береться провести роботи за 1 млн 868 тис. 889 гривень, що на 183 тис. 491 гривню менше очікуваної вартості закупівлі (2 млн 052 тис. 380 грн).

Виконавець має провести, зокрема, очищення фасадів та карнизів від старих фарб, розбирання облицювання стін з залізобетонних плит, очищення фундаменту від старої гідроізоляції, відбивання штукатурки цоколю, розбирання бетонного ганку та парапету цоколю та інші демонтажні роботи. Далі на черзі гідроізоляція стін та фундаментів, теплоізоляція, утеплення фасадів, нанести штукатурку, фарбування та низку інших робіт. 

Наразі триває кваліфікація переможця.

На ще одному аукціоні в НАБУ визначили ймовірного підрядника з поточного ремонту приміщень адміністративних будівель (корпуси №№ 1 та 5) на вул.  Дениса Монастирського, 3 .

З – поміж чотирьох учасників торгів найбільш економічно вигідною виявилася також пропозиція ТОВ “ВЕКТОР БУД МОНТАЖ”. Підприємство зобов’язується виконати роботи за 1 млн 748 тис. 100 гривень, що на 357 тис. 668 гривень менше очікуваної вартості закупівлі (2 млн 105 тис. 768 грн). Кваліфікація переможця триває.

Підрядник має провести, зокрема, демонтажні роботи всередині приміщення, ремонт підлоги, стін, дверей, елементів настінних, встановити підвісні стелі, радіатори, виконати електромонтажні та інші роботи.

Загалом роботи обійдуться у 3 млн 616 тис. 989 гривень, закінчити їх мають до 31 грудня 2024 року.

Що закупила місцева влада Києва та державні установи 2 – 7 вересня дивіться у відео KВ:

Нагадаємо, у ДСНС готуються до ремонту офісів за трьома адресами у Києві. Наразі оголошено тендер з визначення виконавця робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єктам на вулицях Гончара 55-А, Круглоуніверситетська 20/1, Бережанська 7. На розробку документації виділено понад 561 тис. гривень, надати її мають до 20 грудня цього року.

Читайте: Київський експертний інститут СБУ відремонтують за 3,1 млн гривень

Фото: Facebook НАБУ

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4