Очікуємо, що російські війська намагатимуться знову захопити Київ, – Кличко

Очікуємо, що російські війська намагатимуться знову захопити Київ, - Кличко

Столичний градоначальник Віталій Кличко прокоментував візит до столиці Британського прем’єра Бориса Джонсона. Брат його Володимир розповів, що не виключена можливість нової спроби рашистів узяти Київ.


Про це, як передає KВ, брати Клички заявили в ефірі телеканалу АВС.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Візит Британського прем’єр-міністра був дуже важливим сигналом для наших партнерів, що Київ набагато безпечніший тепер і також важливий сигнал, що Великобританія разом з нами і підтримує нашу країну та боротьбу за нашу свободу та незалежність… Ми вдячні за гуманітарну, політичну підтримку, підтримку зброєю. Тож ми бачимо, хто є справжнім другом України”, – заявив Віталій Кличко, коментуючи сьогоднішній візит Джонсона.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За його словами, мерія також буде рада бачити всіх друзів України у місті, проте там також розуміють неординарне становище столиці – Україна у війні.


Відповідаючи на запитання ведучого, чи вважає столична влада, що ворог повернеться, Володимир Кличко відповів, що столиця має й надалі бути готовою до оборони.

“Ми очікуємо, що російські військові повернуться і намагатимуться захопити Київ. Спочатку їхні плани не спрацювали, тому що наші війська блискуче захищали столицю. Але відкидання їх від Києва не означає, що війна закінчена. Вони просто змінили стратегію та перемістилися на схід країни… Звичайно, ми очікуємо, що вони повернуться і знову спробують захопити столицю”, – заявив Володимир Кличко.



Також брати закликали посилити економічну ізоляцію Росії та нагадали про необхідність зброї, оскільки ми захищаємо наші сім’ї, дітей, будинки, а також демократичні цінності світу.


Читайте: Кабмін продовжив термін для подання заяви про допомогу переселенцям до кінця квітня

Фото: ФДМУ

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4