Освітяни Київщини активно закуповують овочерізки

Освітяни Київщини активно закуповують овочерізки

Протягом серпня-листопада 2023 року освітні заклади Київської області вклали близько 500 тис. гривень в закупівлю овочерізок, дисків до них, а також в деяких випадках закуповували і посудомийні машини. В середньому на овочерізки витрачали від 25 до 75 тис. гривень. 

Про це KВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Протягом серпня-листопада 2023 року освітні заклади Київської області вклали близько 500 тис. гривень в закупівлю овочерізок. 

Так заклади дошкільної освіти комбінованого типу “Вишенька” та “Країна-дитинства” Броварської міської ради у серпні придбали дві овочерізки на загальну суму 51 тис. 881 гривень. 

“Вишенька” закупила у ТОВ “ТП Груп” овочерізку за 25 тис. 97 гривень, а “Країна-дитинства” придбало у ФОП “Глей Вадим Петрович” овочерізку Frosty hlc-300 за 26 тис. 744 гривень. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Відділ освіти Тетіївської міської ради закупив у ТОВ “Едутех смарт” дві овочерізки REEDNEE VC65MS за 70 тис. гривень. Лютізький ліцей Петрівської сільської ради у жовтні придбав у ТОВ “ДСТО” овочерізку REEDNEE VC65VS. 

Також у жовтні Комунальне некомерційне підприємство Обухівської міської ради “Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” придбало у ТОВ “Фірма “Ювента” овочерізку за 38,9 тис. гривень. У цієї ж фірми Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради придбало за 69,9 тис. гривень тістоміс промисловий та одну овочерізку. 

Білоцерківський ліцей-гімназія №12 також у у жовтні придбав одну посудомийну машину Asber GE500DD та овочерізку REEDNEE VC65MS, за що заплатили 81 тис. 143 гривень. Договір було заключено з ФОП “Страшко Олексій Володимирович”. 

Комунальний заклад комбінованого типу “Вишгородський заклад дошкільної освіти “Золотий ключик” Вишгородської міської ради придбав у вересні одну овочерізку Frosty HLC-300 у ФОП “Сироїжко Марія Євгенівна” за 25 тис. 474 гривень. 

Вже у листопаді “Київський обласний ліцей” придбав у ФОП “Петренко Анна Олегівна” три диски для овочерізок та один комплект насадок для картопляного пюре, на що витратили 40 тис. 650 гривень. 

Також у листопаді Святопетрівський заклад дошкільної освіти “Буратіно” та “Гореницький ЗДО “Сонечко” придбали у ФОП “Федченко Руслан Михайлович” по одній овочерізці за 156 тис. гривень (по 78 тис. гривен за одиницю). 

Що купувала Київщина на минулому тижні дивіться у відео KВ


Нагадаємо, літом у Києві розгорівся черговий скандал пов’язаний з укриттями. В Дніпровському районі Києва для укриття в одному з ліцеїв замовили електросковорідку, за яку заплатили 720 тис. гривень.

Читайте: І сміх, і гріх: ТОП-10 химерних закупівель для столичних укриттів  

Фото: відкриті джерела 

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4