Під Києвом за 705,4 млн гривень збудують школу та садочок

У планах побудова садочку та школи

Під Києвом, у Софіївській Борщагівці, на вулиці Зоряній планують побудувати школу і дитячий садочок та укриття до них. Спорудити дитсадок планують до кінця 2025 року, зведенн школи мають закінчити до грудня 2026 року, на роботи виділено понад 705 млн гривень. 

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошеннями, Борщагівська сільська рада Бучанського району Київської області планує 29 квітня провести два аукціони з визначення підрядників робіт, зокрема:

На одному з тендерів мають визначити виконавця робіт з будівництво дошкільного навчального закладу по вулиці Зоряній в селі Софіївська Борщагівка. Очікувана вартість закупівлі складає 283 млн 712 тис. 778 гривень, роботи мають закінчити до 31 грудня 2025 року.

На наступному аукціоні планують визначитись з підрядником по будівництву загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зі спортивною спорудою по вулиці Зоряній в селі Софіївська Борщагівка. Очікувана вартість закупівлі 421 млн 740 тис. 015 гривень, строк виконання робіт – 31 грудня 2026 року.

У тендерній документації в обох випадках зазначено “коригування в частині влаштування споруди подвійного призначення – укриття”. Загальна очікувана вартість робіт складає 705 млн 452 тис. 793 гривні.

Очікувана вартість закупівлі 196 тис. 773 гривень, джерело фінансування – кошти місцевого бюджету. Виконавчий комітет Васильківської міської ради планує отримати прожектори до 10 травня 2024 року.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, у столиці Дарницький дитячий будинок-інтернат на вулиці Ялинковій готується збудувати нове укриття на своїй території. За результатами аукціону визначено підрядника, поки що триває кваліфікація переможця. У разі підписання договору, роботи обійдуться у 14,9 млн гривень, закінчити їх мають до кінця цього року. 

Читайте: У Василькові збудують три нові шкільні укриття

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4