Понад тисячу родин отримали ключі від своїх нових квартир у житлових комплексах “Молодість” та “Олімп”, – група Molodist

Понад тисячу родин отримали ключі від своїх нових квартир у житлових комплексах “Молодість” та “Олімп”, - група Molodist

Інвестиційна група Molodist відзвітувала про урочисте вручення ключів від нових квартир у житлових комплексах “Молодість” та “Олімп” в Ірпені. Власниками осель стали понад тисячу родин. Комплекси введені в експлуатацію наприкінці 2023 року, а квартири доступні за програмами “єОселя” та “єВідновлення”.  

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби інвестиційної групи Molodist.

“Понад тисячу родин отримали ключі від своїх нових квартир у житлових комплексах “Молодість” та “Олімп” в Ірпені. Ці ЖК розташовані відразу на в’їзді в місто зі сторони Києва. Це є однією з головних їхніх родзинок. Будинки введено в експлуатацію ще наприкінці 2023 року. Квартири в цих комплексах – доступні за програмами “єОселя” та “єВідновлення”, – йдеться у дописі. 

Як повідомили в компанії, новосели вже планують ремонт у своїх квартирах, а бізнес – комерційних приміщеннях. Багато людей інвестували в ці квартири ще до початку повномасштабного вторгнення, тому й хвилювань було чимало. Проте зведені комплекси перевершили всі очікування, новосели дають йому найвищу оцінку – 10 з 10. 

“У комплексів дуже класне місце розташування. З одного боку, вони знаходяться на Соборній, одній з центральних вулиць міста, з іншого – розташовані фактично на виїзді з міста, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує мобільність і бажає швидко дістатися до Києва. А ще ЖК підходять тим, хто хоче жити в межах рекреаційної зони, адже комплекси виходить на Ірпінську набережну – річки Ірпінь та ліс”, – прокоментував співзасновник MOLODIST Володимир Карплюк.

Як розповіли в компанії, особливістю ЖК “Молодість” та “Олімп” є прибудинкова територія. А торік ЖК “Молодість” був відзначений на IBUILD 2023 у номінації “Житловий комплекс – 2023”. 

“Тут є все для комфортного життя – дитячі майданчики і спортивні тренажери, затишні зони відпочинку, зелені алеї для прогулянок, стильний ландшафтний дизайн. Важливо, що комплекси зведені за принципом “двір без авто”, а великий паркінг будують за межами комплексу. Також тут передбачені комерційні приміщення для аптек, магазинів, дитячих секцій і іншої інфраструктури для комфортного проживання”, – додали в компанії. 

Довідка КВ: Інвестиційна група MOLODIST – лідер ринку нерухомості на Київщині. MOLODIST поєднує у своїй діяльності три важливі напрями: інвестиції у нерухомість, добудову перспективних об’єктів та забезпечення реалізації прав інвесторів у сфері нерухомості. Репутація компанії заснована на роках бездоганної роботи та успішному розв’язанні проблем навіть у складні періоди ринку.

Над створенням житлового простору у компанії працюють кваліфіковані фахівці. Крім того, ІГ MOLODIST активно працює над стратегією спільного інвестування у житлову та комерційну нерухомість. Також MOLODIST – соціально відповідальна компанія.

Нагадаємо, що за версією рейтингу ЛУН, Інвестиційна група “MOLODIST” стала одним із лідерів будівельної сфери пристоличного регіону: група посіла 8 місце у ТОП-10. 

Читайте: Інвестиційна група “MOLODIST” увійшла до десятки найактивніших забудовників Київщини

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4