Постраждалим від ранкової атаки надається медична допомога, – Сапожко

Постраждалим від ранкової атаки надається медична допомога, - Сапожко

На Броварщині внаслідок ранкової ракетної атаки та загоряння об’єкта цивільної інфраструктури постраждало двоє мешканців. Жінку 1962 року народження госпіталізували до місцевої лікарні у важкому стані, а чоловік, 1990 року народження, одержав поранення середньої тяжкості. Постраждалим надається необхідна медична допомога.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Броварської міської ради Ігоря Сапожко у Telegram. 

“Жінка прооперована, у свідомості, зараз перебуває в реанімаційному відділенні під постійним наглядом лікарів. Чоловік знаходиться в травматологічному відділенні, стан стабільний, загрози для життя немає”, – йдеться у дописі. 

Цю інформацію, як зауважив Сапожко, міськрада одержала від лікарів Броварської багатопрофільної лікарні. Саме сюди привезли постраждалих від ранкового обстрілу – жінку у стабільно важкому стані з політравми внутрішніх органів, а чоловіка з травми рук та ніг, незначними опіками спини та живота, саднами та забоями. Постраждалий чоловік перебував в травматологічному відділенні у стані середньої важкості.

“Постраждалим надається вся необхідна медична допомога, потреби в медикаментах чи інших засобах немає”, – зауважив мер.

Як повідомляла ДСНС, зранку, внаслідок російської атаки, сталося загоряння об’єкта цивільної інфраструктури в одному з населених пунктів Броварського району. В стресовому стані та з пошкодженням кінцівок двох потерпілих, жінку 1962 року народження та чоловіка 1990 року народження, госпіталізували до Броварської лікарні. 

Нагадаємо, що загалом понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» випустила сьогодні зранку росія по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. 

Читайте: Броварська громада передала 72-й ОМБР ім. Чорних Запорожців FPV-дрони, – мер Сапожко

Фото: Влад Волошин

Інна Міхно

КиївВлада

 

Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4