Працівники НАБУ провели обшук у приміщенні “Укрнафти”, – ЗМІ

Працівники НАБУ провели обшук у приміщенні “Укрнафти”, - ЗМІ

Працівники Національного антикорупційного бюро сьогодні, 1 лютого, провели обшук у приміщенні головного офісу “Укрнафти”.

Про це, як стало відомо KВ, повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Детективи проводять в “Укрнафті” слідчі дії”, – сказав співрозмовник агентства.

За інформацією ExPro, обшуки у головному офісі ПАТ “Укрнафта” проводить НАБУ, що розслідує справу про закупівлі “Укрнафтою” труб у 2023 р за завищеними цінами.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили у пресслужбі компанії, “Укрнафта” надала усі необхідні пояснення та інформацію, необхідну для перевірки.

“Всю необхідну інформацію за запитами НАБУ було надано. Компанія впевнена у тому, що перевірка виявить повну відповідність процесів українському законодавству, оскільки неухильно та чітко дотримується усіх правил та вимог у своїй діяльності”, – повідомили у пресслужбі компанії.

Зазначається, що Компанія проводить максимально прозору та публічну діяльність.

“З початку 2023 році компанія діє, як замовник відповідно до закону про публічні закупівлі, і почала у повній мірі застосовувати всі визначені цим законом процедури, в тому числі і використання державної системи закупівель Prozorro, у чіткій відповідності до вимог законодавства України“, – повідомили у пресслужбі компанії.

“Укрнафта” закуповує устаткування для видобутку, нафтосервісу та інтенсифікації, а також обладнання, необхідне для технологічних процесів, впроваджуючи міжнародні стандарти The American Petroleum Institute на заміну застарілим радянським, російським та білоруським галузевим підходам.

Читайте: АРМА ініціює розірвання договору з “Укрнафтою” на управління автозаправками Медведчука Glusco та російської “Татнафти”

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4