П’ять будинків Krona Park II акредитовані за програмою “єОселя” зі ставками 3% та 7%, – Alliance Novobud

П’ять будинків Krona Park II акредитовані за програмою “єОселя” зі ставками 3% та 7%, - Alliance Novobud

Девелопер Alliance Novobud одержав акредитацію від АТ “СКАЙ БАНК” для п’яти будинків ЖК Krona Park II, що будуються в місті Бровари. Тепер за програмою “єОселя” стали доступними для покупки під ставками 3% та 7% будинки з номерами 3, 4, 8, 9 та 10. Krona Park II є продовженням успішного проєкту Krona Park, відзначеного своєю близькістю до природи та зручним сполученням зі столицею. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“П’ять будинків житлового комплексу Krona Park II (м. Бровари), що будуються, акредитовані АТ “СКАЙ БАНК” за програмою “єОселя” під 3% та 7%. Відтепер придбати квартиру за державною програмою можна в будинках з умовними номерами: 3, 4, 8, 9 та 10”, – йдеться у повідомленні. 


Як зауважила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова, Krona Park II став продовженням легендарного проєкту Krona Park, який припав до душі клієнтам компанії, що було вирішено створити нову, удосконалену, версію комплексу. 


“І це не дивно, адже немає нічого кращого, ніж жити поруч з парком та хвойним лісом й одночасно мати зручне сполучення зі столицею. А відтепер майбутні мешканці комплексу отримали ще й більше можливостей для вибору житлової нерухомості за державною програмою “єОселя”, що на тлі дефіциту готового житла, особливо важливо та необхідно”, – говорить Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У компанії додають, що більше інформації щодо умов участі в програмі “єОселя” можна одержати у відділі продажу за адресою: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, або за тел.: +38 (044) 344-08-23.


Довідка KВ: життя в Krona Park II – це запорука спокою та розміреного темпу буття в одному з найзеленіших передмість столиці, гарантія зручного щоденного побуту у жвавому центральному районі Броварів. Завдяки вдалому розташуванню тут однаково зручно жити, відпочивати й розв’язувати щоденні побутові питання.


Нагадаємо, що з 1 серпня державна програма “єОселя” розширюється й стає доступною для більшої кількості українців. Долучився до програми і забудовник Alliance Novobud. До оформлення за програмою під 7% доступні квартири в трьох житлових комплексах, що розташовані в Броварах. 


Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у липні


Фото: прес-служба.


КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4