Ракетна атака по Києву: під завалами багатоповерхівки у Солом’янському районі виявили тіла ще двох загиблих (фото, відео)

Ракетна атака по Києву: під завалами багатоповерхівки у Солом'янському районі виявили тіла ще двох загиблих (фото, відео)

У Соломʼянському районі столиці під завалами будинку, куди влучили уламки російської ракети у ніч на 24 червня, виявили тіла ще двох людей. Таким чином, станом на ранок 25 червня, від ворожого удару загинули пʼятеро людей. Пошуково-рятувальна операція триває.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні київського міського голови Віталія Кличка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Під завалами в будинку в Соломʼянському районі рятувальники виявили тіла ще двох загиблих. Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки триває. Рятувальники ще працюють у пошкодженому будинку. Загалом у будинку, куди влучили уламки російської ракети, загинули пʼятеро людей”, – повідомив Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

До розбору аварійних конструкцій в багатоповерхівці у Соломʼянському районі, що постраждала через нічні атаки ворога, 24 червня долучились рятувальники КАРС “Київська служба порятунку”. Також на місці працюють фахівці ДСНС.

Водночас столичні патрульні поліцейські показали перші хвилини рятувальних операцій під час тієї цинічної ракетної атаки окупантів:

Нагадаємо, у ніч на суботу, 24 червня, ворог здійснив восьму повітряну атаку на столицю за червень. У Соломʼянському районі внаслідок падіння уламків сталося руйнування та займання на 16, 17 та 18 поверхах багатоповерхівки. Станом на ранок 24 червня було виявлено тіла 3 загиблих людей, травмовано 11 осіб, з них 4 госпіталізовано, 7 надана медична допомога на місці.

Читайте: Нічна атака на Київ: у Солом’янському районі уламки ракети влучили в багатоповерхівку, троє загиблих

Фото: КАРС “Київська служба порятунку”  

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4