Ремонт дитсадка №759 на Харківському масиві оцінили у понад 200 млн гривень

Ремонт дитсадка №759 на Харківському масиві оцінили у понад 200 млн гривень

Для капітального ремонту будівлі дитячого садочку №759 Дарницького району обрали підрядника – ним стало столичне ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія”. Роботи в закладі обійдуться в 202,72 млн гривень, а триватимуть до кінця 2025 року. За цей час в дитсадку серед іншого планують виконати роботи з енергозбереження та благоустрою прилеглої території.

Як КВ стало відомо з оголошення електронної системи ProZorro, 3 травня 2024 року Управління освіти Дарницької районної в місті Києві держадміністрації (РДА) уклало з ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія” (*) договір на проведення капремонту будівлі дитсадка №759 по вулиці Вірменській, 7 (благоустрій й енергозбереження). Ціна договору склала 202,72  млн гривень.

За умовами договору, підрядник повинен буде виконати ремонтні роботи в цоколі, адміністративних та сантехнічних приміщеннях, коридорі, холі, буфеті, ігрових, тамбурах, спальнях, кухні, актовому та спортивному залах та музичному класі, а також виконати роботи на прилеглій території, в тому числі озеленення. Кінцевий термін закінчення робіт – 25 грудня 2025 року.

Конкурентів у ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія” в тендері не було, адже пропозицій для участі в ньому більше ніхто не подав.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія” зареєстровано в 2016 році у Києві. Статутний капітал – 877 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник – Інна Чаус, керівник – Євген Світличний (Youcontrol містить примітку, що він призваний на військову службу).

До липня 2022 року засновником “Київська будівельно-монтажна компанія” значився Анатолій Похила, який в 2020 році безуспішно балотувався в Київраду від “Європейської солідарності”.

ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія”, згідно з даними Clarity Project, за результатами участі в публічних закупівлях підписало 215 договорів на суму 658,94 млн гривень. Усі ці кошти отримані на виконання замовлень в Києві та на Київщині. Найбільший замовник – Управління освіти Дарницької РДА, яке уклало з ТОВ 9 договорів 229,9 млн гривень. 

Також серед великих замовників “Київської будівельно-монтажної компанії” – Київський науково-методичний центр по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій (КНМЦ). Раніше КВ повідомляла, що наприкінці минулого року центр замовив у фірми реставрацію історичного будинку по вулиці Десятинній, 14 майже за 46 млн гривень. Роботи повинні бути завершені до кінця листопада 2024 року.

Читайте: На реставрацію історичного будинку на вулиці Десятинній в столиці спрямовують 46 млн гривень

Т.в.о голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Микола Калашник. Дарницьку РДА курує заступник голови КМДА Андрій Крищенко, який за інформацією КВ, був мобілізований до лав ЗСУ.

* ТОВ “Київська будівельно-монтажна компанія” (код ЄДРПОУ: 40239718)

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Анастасія Олійник

Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4