Ситуація в Борисполі стабільна, – мер міста Борисенко

Ситуація в Борисполі стабільна, - мер міста Борисенко

На Бориспільщині зберігається стабільна ситуація. Ворожої техніки на території не зафіксовано, лише поодинокі диверсійні групи. Наразі громада займається наданням гуманітарної допомоги українським військовим та мешканцям. 


Про це KV стало відомо із відеозвернення мера Борисполя Володимира Борисенко у Facebook.


“Ситуація у нашому регіоні стабільно важка та напружена, але зараз панує тиша. Є поодинокі диверсійні групи, мігрує техніка навколо і зрідка заходить на територію Бориспільського району. Наразі жодної ворожої техніки немає. Система оповіщення справна. Куди гірша ситуація в Бучі, Ірпінь та Макарові”, – говорить він.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


На його думку, сьогодні евакуаційні “зелені коридори” перетворюються на вхідні коридори для ворожих маргінальних військ, які не дотримуються норм моралі.


Зокрема він розповів, що до громади Борисполя входить 18 сіл, які розподілено на шість старостинських округів, і місцеві жителі разом з містянами, волонтерами надають посильну допомогу українським військовим та добровольцям провізією. Наразі є ще потреба в повнопривідних та дизельних автомобілях. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


До громади надійшла і гуманітарна допомога з одягом (теплі речі, термодяг), яка буде надана військовим та місцевим жителям, які цього потребують. 


Нагадаємо, що у КОДА доповіли про гуманітарну ситуацію, що склалася в Київській області. Напрямки Бородянка-Гостомель наразі найскладніші, навіть у порівнянні з Маріуполем. До адміністрації надходить тисячі повідомлень про мешканців, які опинилися в складному становищі. Створено реєстр по кожному такому мешканцю області і тримається на контролі. 


Читайте: На Київщині працює “гаряча лінія” для допомоги жителям області


Фото: i-visti.com

КиевVласть

Автор:
Інна Міхно
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4