Ситуація важка, проте – контрольована, – очільниця Яготина Дзюба

Ситуація важка, проте - контрольована, - очільниця Яготина Дзюба

В Яготинській громаді повідомляють, що територія під контролем місцевої тероборони та силових структур. Мешканців закликають зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих затримок продуктів харчування. 

Про це KV стало відомо із повідомлення голови Яготинської міської ради Наталії Дзюби у Facebook.

Ситуація важка, проте - контрольована, - очільниця Яготина Дзюба“Ситуація важка, проте – контрольована. Скоординовано діють апарат міської ради, силові структури, територіальна оборона, мобільні групи, які цілодобово контролюють ситуацію в громаді. Ми живемо в період військового часу, я розміщую тільки ту інформацію, яка не буде використана нашим ворогам”, – розповіла вона.

За її словами, на території громади працює підрозділ 137 батальйону тероборони ЗСУ, які забезпечують охорону об’єктів критичної інфраструктури.

“Якщо вас не внесли до списку і відправили додому – чекайте, вам обов’язково зателефонують. На сьогодні багато людей, які хочуть захищати свій край, свою громаду, батьківщину. У нас озброєні мобільні групи добровольців, які сформовані у переважній більшості з учасників АТО, правоохоронців, військовослужбовців – всі групи несуть цілодобове чергування”, – говорить вона.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Очільниця громади зауважила, що можуть бути перебої з доставкою продуктів першої необхідності. Підкреслюючи, що підприємцям інколи практично неможливо доїхати до продуктових базар і одержати продукти, адже ці бази теж піддаються обстрілам. 

“Я дуже прошу вас зрозуміти ситуацію. Не беріть по 10 хлібин, сьогодні тільки третій день війни. Сьогодні ми надамо підприємцям перепустки для проїзду територією Київщини. Все залежить від того, як розвиватимуться події. Аптеки працюють. Зберігайте спокій!, – резюмуала вона.

Нагадаємо, станом на 9 годину ранку 26 лютого у Київській області залишається напружена, проте контрольована ситуація. Усю ніч тривали запеклі бої. Українські військові відбили атаку на місто Васильків. Залишаються складними напрямки Ірпінь та Вишгород. Також напружена ситуація у місті Бровари.


Читайте: У початкових школах Гостомеля діють пункти прийому громадян, які залишились без житла

Фото: Facebook

КиевVласть

Автор:
Інна Міхно
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4