СК “КРОНА” стала страховим партнером “ЕНЕРГОАТОМА”

СК “КРОНА” стала страховим партнером “ЕНЕРГОАТОМА”

Страхова компанія “КРОНА” стала переможцем допорогової закупівлі у системі публічних закупівель ProZorro. Замовником закупівлі виступило ДП “Національна атомна енергогенеруюча компанія “ЕНЕРГОАТОМ” (НАЕК “ЕНЕРГОАТОМ”). Предмет закупівлі: обов’язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті ВП “Запорізька АЕС”, ВП “Рівненська АЕС”, ВП “Южно-Українська АЕС”, ВП “Хмельницька АЕС”, ВП “Атомремонтсервіс”, ВП “Автоматика та машинобудування”, ВП “Атоменергомаш”, ВП “Аварійно-технічний центр”, ВП “Управління справами”, ВП “Складське господарство”.


Про це KV стало відомо з повідомлення прес-служби СК “КРОНА”.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Як відмічається, договір обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті укладено 6 вересня 2021 року терміном на 1 рік. Страхова сума за договором становить 154,42 млн гривень.


ДП “НАЕК “ЕНЕРГОАТОМ” створене у жовтні 1996 року і є оператором чотирьох атомних електростанцій України: Запорізької, Рівненської, Южно-Української та Хмельницької. До складу компанії також входять “Атомремонтсервіс”, “Атоменергомаш”, “Атомкомплект”, “Атомпроектінжиніринг”,  “Аварійно-технічний центр”, “Науково-технічний центр”, “Енергоатом-Трейдинг”, “Донузлавська ВЕС”, “Складське господарство”, “Атомприлад”, “Автоматика та машинобудування”, “Управління справами” та Представництво в Брюсселі, які є відокремленими підрозділами “ЕНЕРГОАТОМа”.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

На чотирьох діючих АЕС України експлуатується 15 енергоблоків, оснащених водо-водяними енергетичними реакторами, з яких 13 енергоблоків типу ВВЕР-1000 і 2 енергоблоки типу ВВЕР-440. Загальна встановлена потужність енергоблоків українських АЕС становить 13 835 МВт. Також НАЕК “Енергоатом” експлуатує 2 гідроагрегати Ташлицької ГАЕС встановленою потужністю 302 МВт та 2 гідроагрегати Олександрівської ГЕС встановленою потужністю 11,5 МВт, які разом з ЮУАЕС входять до складу Южно-Українського енергокомплексу.

“ЕНЕРГОАТОМ” забезпечує близько 55% потреби України в електроенергії, в осінньо-зимові періоди цей показник сягає 70%.

Читайте: СК “КРОНА” застрахувала нерухомість міністерства юстиції

СК “КРОНА” створена у 2000 році. Має ліцензії на здійснення 25 видів страхування, з яких 15 у формі добровільних видів і 10 – у формі обов’язкових. Компанія пропонує понад 30 страхових продуктів для юридичних і фізичних осіб. Пріоритетним напрямком діяльності СК є медичне страхування. Клієнтами компанії є організації, установи та фізичні особи різних галузевих і соціальних верств.

Читайте: СК “КРОНА” підвела підсумки роботи за перше півріччя 2021 року

Детальніше про страхування можна дізнатися у спеціалістів СК “КРОНА” за телефоном: 0 800 210 148.

Фото: СК “КРОНА”

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4