“Свобода” готова запропонувати ефективні рішення на державному та місцевому рівні, – свободівець Гордієнко

“Свобода” готова запропонувати ефективні рішення на державному та місцевому рівні, - свободівець Гордієнко

Проблеми Бориспільського району, як і більшості районів України, не є унікальними. Це екологічні проблеми, медицина, освіта, електропостачання, проблеми громадського транспорту та багато інших. Ефективні заходи щодо їх вирішення на рівні держави та місцевого самоврядування готове запропонувати ВО “Свобода”. 

Про це KV стало відомо із інтерв’ю депутата Бориспільської райради від ВО “Свобода”, екс-голови РДА Віталія Гордієнка.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Він зазначив, що проблеми Бориспільського району не є унікальними та здебільшого це проблеми більшості районів України. 

“Сміття, стоки, а отже пов’язані з цим екологічні проблеми, медицина, освіта, електропостачання,  проблеми громадського транспорту та багато інших, всім відомих, проблем. Владі давно належало б їх систематизувати і запропонувати комплексну програму вирішення таких проблем в масштабах країни. Всеукраїнське об’єднання “Свобода” готове запропонувати ефективні заходи вирішення проблем на рівні держави та місцевого самоврядування. Як доказ, маємо незаперечно успішний досвід міських голів від ВО “Свобода” в містах обласних центрах – Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому”, – каже він.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Гордієнко зазначив, що у перелічених містах за останні роки докорінно змінено інфраструктуру, запущено муніципальний транспорт, вирішено проблеми пільгових перевезень, побудовано з нуля чимало садочків, шкіл, спортивних об’єктів, доріг, паркових зон, залучено інвестиції та безліч іншого. І все це без допомоги держави. 

“Свободівцям” лише заважають. А все, щоб не дати можливості своєю діяльністю проявити свою державницьку спроможність. Адже ми не лише політична альтернатива нікчемним безідейним політпроєктам, а ще й господарницька”, – продовжив він.

Також він зауважив на “найсвіжіших” проблемах, серед яких показовим є нещодавнє звернення мешканців села Гнідин Бориспільського району та мікрорайону Бортничі, Дарницького району міста Києва з приводу видобутку піску та пов’язаної з цим безперервної роботи земснаряду лише за 200 метрів від житлових будинків. 

“Люди змушені жити як у якійсь “промзоні”. А ще руйнування будинків, доріг, знищується озеро в зоні відпочинку, затоплюються багаторічні насадження. Для вирішення таких питань багато не треба. Просто припинити цей руйнівний та грабіжницький бізнес з видобутку піску з-під будинків людей. Хіба це так важко!? Але влада дуже часто пов’язана з цими “горе-бізнесменами” корупційними взаєминами. Тому подібні проблеми не вирішуються десятками років”, – закінчив він. 

Нагадаємо, як раніше писала KV, очільник обласної парторганізації ВО “Свобода” Ігор Сабій вважає, що місцеві партії мають існувати незалежно від того, чи представлені вони на всеукраїнському рівні. Правом виборця не можна нехтувати.

Читайте: Віталій Гордієнко: “Свобода” має чітке бачення взаємодії громад з фермерами”

Фото: соцсети

КиевVласть

Автор:
Виктория Билоус
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
15:00 Київрада вчергове внесла зміни до бюджету міста-2024, а також відкоригувала Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР) у розрізі видатків на 2024 рік. Таким…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
09:00 В серпні поточного року Коцюбинське назамовляло товарів, послуг та робіт сумарно на 3,87 млн гривень. Більше 60% цих коштів “розійшлося” на підготовку до…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Banner
QlU7mDx4