Сили оборони уразили нафтобазу у Воронезькій області рф, – Генштаб

Сили оборони уразили нафтобазу у Воронезькій області рф, - Генштаб

Сили оборони України у ніч на 4 жовтня уразили нафтобазу російських окупантів “Аннанєфтєпродукт” у Воронезькій області. Відбулось займання щонайменше одного з вертикальних резервуарів.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

“Сьогодні вночі (4 жовтня – КВ) завдано удару по базі зберігання пально-мастильних матеріалів “Аннанєфтєпродукт”, що біля населеного пункту Анна Воронезької області рф”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в районі об’єкта фіксувалася робота російського ППО. Підтверджено влучання у щонайменше один з вертикальних резервуарів. Відбулось займання.

“Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України. Результати ураження уточнюються”, – зауважили в Генштабі.

Як інформувала КВ, у ніч на 18 серпня Сили оборони завдали удару по комбінату “Кавказ”, в Ростовській області, де зберігалися нафтопродукти для потреб російської армії. Згодом, у ніч на 21 серпня наші військові вдарили по позиції ЗРК С-300 противника в Ростовської області. На початку серпня наші воїни успішно уразили військовий аеродром рф в Липецьку. У  ніч на 29 вересня наші захисники уразили військовий арсенал “Котлубань” у Волгоградській області рф.

Читайте: “Тихорецьк” та Октябрський: Сили оборони України уразили два військових арсенали збройних сил рф

Нагадаємо, КиївВлада продовжує збір на потреби 100 окремої механізованої бригади ЗСУ. 

Збір коштів, з відома уповноважених представників 100 омбр СВ ЗСУ, здійснюється через монобанку співзасновника КиївВлада Антона Подлуцького https://send.monobank.ua/jar/2VtzHVahES

Вказана сума збору 10 млн гривень є бажаною, тому будь-яка пожертва допоможе нашим бійцям крутіше бити російських окупантів. Слава Героям!

Читайте: Знайди себе серед своїх: 100 ОМБ ЗСУ запрошує на службу в підрозділах

Фото: Генштаб ЗСУ

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4