Технагляд за будівництвом школи під Києвом оцінили в 5,5 млн гривень

Технагляд за будівництвом школи під Києвом оцінили в 5,5 млн гривень

Під Києвом, у селі Софіївська Борщагівка, планують збудувати школу з укриттям та спортмайданчиком по вулиці Зоряній. Борщагівська сільська рада Бучанського району оголосила тендер з пошуку виконавця робіт з технагляду за будівництвом. За послугу, яку мають надавати до кінця 2026 року, громада готова заплатити 5,5 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, Борщагівська сільська рада Бучанського району Київської області планує 1 липня провести аукціон, на якому мають визначити виконавця послуги з технагляду за виконанням будівельних робіт.

Роботи  вестимуться на об’єкті: “Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зі спортивною спорудою по вулиці Зоряній в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області”, коригування в частині влаштування споруди подвійного призначення – укриття.

Строк проведення робіт –  до 31 грудня 2026 року, очікувана вартість закупівлі складає 5 млн 517 тис. 718 гривень.

Що купували в Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо,  Борщагівська сільрада уклала договори ціною понад 700 млн гривень на будівництво одразу двох навчальних закладів – дитсадка та школи на вулиці Зоряній в Софіївській Борщагівці, яке намагалися замовити ще з 2021 року. Нестача місць в навчальних закладах цього села гостро стоїть вже давно. А з початком “повномасштабки” та реєстрацією тут понад 19 тис. ВПО прилаштувати дитину в садок чи школу стало ще складніше. Але замовлення будівництва є лише першим кроком, надалі все залежатиме від своєчасного фінансування та спроможності обраних підрядників. Будувати школу довірили ПрАТ “Агробудмеханізація” депутата Бориспільської міськради від “Слуги народу”, а дитсадок – ТОВ “Міське будівництво”, яке в період розквіту “регіоналів” належало депутату Донецької міськради від цієї партії та нинішньому бізнес-партнеру дружини міністра часів Віктора Януковича.

Читайте: Освоять 705 млн: школу і дитсадок під Києвом збудують фірми із політичним корінням

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4