Тетіївська міськрада замовила капремонт приміщень своєї будівлі

Тетіївська міськрада замовила капремонт приміщень своєї будівлі

Міська влада Тетієва за 220 тис. гривень замовила ремонт приміщень міськради. Інформація про те, які саме роботи заплановані, не опублікована. Відомо лише, що підряднику на їх виконання відвели 11 місяців.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи публічних закупівель ProZorro, 4 та 5 лютого 2020 року виконком Тетіївської міської ради (*) уклав дві угоди з ТОВ “Буд Пром Лайн” (**) на проведення капітального та поточного ремонту приміщень адмінбудівлі Тетіївської міськради на вул. Януша Острозького, 5. Загальна вартість склала 219,9 тис. гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з першим договором (ціна – 119,9 тис. гривень), підрядник повинен виконати поточний ремонт кабінетів № 7 та 18 будівлі міськради. 

Згідно з другим договором (100 тисяч гривень), “Буд Пром Лайн” капітально ремонтуватиме приміщення міськради. Проте, які саме, в документації не вказано. 

Також у обох договорах не вказаний перелік робіт, які буде виконувати підрядник.

Термін дії цих договорів – до 31 грудня 2020 року.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ  “Буд Пром Лайн” зареєстровано у квітні 2019 року у Білій Церкві. Засновники – Грицаєнко Віталій та Вадим Трищев (директор).

За даними Zакупівлі, за результатами публічних закупок ТОВ “Буд Пром Лайн” раніше отримало тільки один підряд – від Фурсівської сільради (Білоцерківський район) на улаштування тротуарів біля амбулаторії. Ціна договору склала 1,31 млн гривень.

Вадим Трищев також є засновником ще кількох підприємств, у тому числі ПП “Ялик”. Це підприємство зі статутним фондом 100 гривень активно будує амбулаторії на Київщині. Також ця компанія є фігурантом кількох кримінальних проваджень. 

Читайте: Амбулаторію в Лехнівці за 7 млн гривень довірили будувати компанії, підозрюваної в фіктивності

Виконком Тетіївської міської ради з 2010 року очолює Руслан Майструк

* Виконавчий комітет Тетіївської міської ради (Код ЄДРПОУ: 04054889)

** ТОВ “Буд Пром Лайн” (Код ЄДРПОУ: 42977983)

Фото: ФБ Тетіївської міської ради

КиевVласть

Автор:
Олеся Данилова
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4