У Бородянці відкрили новий Центр надання адмінпослуг

У Бородянці відкрили новий Центр надання адмінпослуг

У середу, 15 березня, у Бородянці, що на Київщині, відкрили новий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Новий ЦНАП буде надавати близько 200 видів адмінпослуг.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Київської ОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“У Бородянці відбулося офіційне відкриття нового Центру надання адміністративних послуг. Приміщення, де розташовувався попередній ЦНАП, було зруйновано з перших днів повномасштабного вторгнення рф”, – повідомили у пресслужбі Київської ОВА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як відомо, у заході взяли участь закордонні партнери, представники Бородянської громади, місцеві жителі.

“До відбудови маємо підходити комплексно, враховуючи всі потреби мешканців. Однією з першочергових задач — надання необхідних послуг населенню. Такий сучасний та комфортний ЦНАП, що буде надавати близько 200 видів адміністративних послуг, — чудовий приклад спільної та злагодженої роботи”, — зазначив т.в.о. Київської ОВА Дмитро Назаренко.

Як додали у пресслужбі, проєкт було реалізовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Також ПРООН та ЄС забезпечили новий Центр відповідною технікою та обладнанням.

Нагадаємо, у червні 2023 року Бородянська територіальна громада отримала від Славутської громади (Хмельницька область) мобільний ЦНАП.

Читайте: Бородянська територіальна громада отримала “ЦНАП на колесах”

У жовтні 2022 року розпочалось будівництво модульної конструкції Центру надання адміністративних послуг.

Читайте: У Бородянці триває спорудження нового модульного ЦНАПу

Як повідомляла KВ, у листопаді Бородянська селищна рада уклала договір з ТОВ “СТ “Галактика” про поточний ремонт, а саме укладання тротуарної плитки навколо будівлі Центру надання адміністративних послуг в смт. Бородянка Бучанського району. На це сільрада виділила близько 200 тисяч гривень.

Читайте: Біля ЦНАПу в Бородянці замінять тротуарну плитку

Фото: Київська ОВА 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4